Bobby Păunescu a vorbit despre Monica Bârlădeanu: În permanență am fost părăsit și o să fiu părăsit

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bobby Păunescu a vorbit despre Monica Bârlădeanu: În permanență am fost părăsit și o să fiu părăsit
Bobby Păunescu a vorbit despre Monica Bârlădeanu: În permanență am fost părăsit și o să fiu părăsit

Bobby Păunescu, pe numele său real George Marius Păunescu, este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu. În 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1,5 miliarde de euro.

El s-a implicat în industria cinematografică, iar filmul „Moartea domnului Lăzărescu”, al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul „Un Certain Regard”. Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bârlădeanu.

Am fost și logodiți, este o poveste foarte lungă

"Nu-mi datorează nimic Monica. Când ești într-un cuplu este obligatoriu să te sprijini, fiecare a încercat să-l sprijine pe celălalt, cariera Monicăi se datorează exclusiv talentului ei, faptul că am mai putut să sprijin și eu pe aici pe acolo, asta e un bonus, dar i se datorează complet. Poate doar energia că am fost împreună. Și ea m-a sprijinit de multe ori. Am fost și logodiți, este o poveste foarte lungă.

În 2012 relația Monicăi Bârlădeanu cu Bobby Păunescu s-a încheiat

Am suferit din dragoste în permanență. Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste. Asta m-a ajutat și în film, să pot să scriu, să mă duc în jos, să urc. Ne-am despărțit pe 10 august 2012, am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu am considerat că o hârtie... mă rog! Iar când ne-am despărțit, a fost un mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți i mai dă nimeni înapoi.

În permanență am fost părăsit și o să fiu părăsit, indiferent cine o să fie!", a declarat Bobby Păunescu la emisiunea lui Denise Rifai.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel