”Blonda de la Drept”, la un alt nivel: Rămâneți pe recepție

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: captură video YouTube @MoJo
FOTO: captură video YouTube @MoJo

”Blonda de la Drept” trece la un alt nivel. Compania actriței Reese Witherspoon, care a jucat în rolul principal, va reproduce filmul care a făcut senzație.

”Blonda de la Drept” - ”Legally Blonde” - va reveni pe ecrane, însă sub forma unui serial TV ”inspirat de filmul” original al acestei francize cinematografice, au anunțat joi reprezentanții companiei sale de producție, informează DPA.

Reese Witherspoon, care a interpretat rolul Elle Woods, o studentă populară și obsedată de culoarea roz, în filmul original din 2001, va aduce povestea acestui personaj pe micul ecran, iar compania ei de producție, Hello Sunshine, a confirmat că va produce acest remake pentru televiziune.

Deși nu se cunosc detalii despre acțiunea serialului TV, scenariul va fi scris de Josh Schwartz și Stephanie Savage, creatorii ”Gossip Girl”, care i-a avut în distribuție pe actorii Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley și Ed Westwick.

Aceeași echipă de scenariști a creat și serialul pentru adolescenți ”The OC”, în care rolurile principale au fost jucate de Mischa Barton, Adam Brody și Olivia Wilde.

”Readucem #LegallyBlonde pe ecrane într-un serial de televiziune de tip spin-off inspirat de acest film”, a anunțat pe Instagram compania de producție Hello Sunshine.

”Proiectul este în prezent în dezvoltare la studiourile Amazon MGM, iar pentru scrierea scenariului au fost cooptați creatorii Gossip Girl și The OC, veteranii Josh Schwartz și Stephanie Savage. Rămâneți pe recepție pentru mai multe detalii atunci când le vom avea”, precizează același mesaj, scrie Agerpres.

”Blonda de la Drept”, clasic al culturii pop

”Legally Blonde”, avându-i în distribuție pe Reese Witherspoon, Matthew Davis, Luke Wilson, Jennifer Coolidge și Selma Blair, a devenit un film clasic al culturii pop după lansarea sa din 2001.

În acest film, personajul Elle, membră a unei frății studențești, încearcă să îl recucerească pe fostul ei iubit, Warner Huntington III (Matthew Davis), înscriindu-se la Facultatea de Drept de la Universitatea Harvard. În timpul studiilor universitare, ea reușește să învingă stereotipurile și să triumfe, devenind o avocată de succes.

Cei mai mulți actori din distribuție au revenit în continuarea din 2003, ”Legally Blonde 2: Red, White & Blonde”, în care Elle, înscrisă la masterat, călătorește la Washington DC pentru a-i convinge pe politicieni să interzică testarea produselor cosmetice pe animale. Cel de-al doilea film s-a încheiat cu o scenă în care personajul Elle își fixează privirea asupra Casei Albe.

În 2020, Reese Witherspoon a confirmat că al treilea film din franciza ”Legally Blonde” se afla în producție, în baza unui scenariu scris de Mindy Kaling, cunoscută din ”The Office”, și Dan Goor, creatorul ”Brooklyn Nine-Nine”, după ce anunțase inițial această continuare în 2018.

Musicalul ”Legally Blonde”, o adaptare a filmului omonim, a avut premiera în 2007 la San Francisco înainte să fie transferat pe Broadway, la Palace Theatre, în timp ce o producție similară pusă în scenă pe West End, la Londra, a avut premiera în 2010 la Savoy Theatre, unde s-a jucat până în 2012.

Vezi și: Britney Spears a făcut dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel