Britney Spears a făcut dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears a făcut dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari
Britney Spears a făcut dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, a discutat despre relația sa scurtă de căsătorie cu Sam Asghari.

Artista a distribuit un videoclip surprins în timpul căsniciei cu actorul, în cadrul căruia cei doi apar dansând și râzând, iar în dreptul acestuia a vorbit despre relația care nu a fost „numai lapte și miere”.

„Momentul acela când el mă ridica de jos!”, și-a început ea mesajul, continuând: „Privind înapoi este greu, dar este crucial. Cred că sunt prea sensibilă în majoritatea situațiilor”.

Artista în vârstă de 42 de ani a vorbit și despre complexitatea relațiilor, explicând că multe trec prin „întorsături ciudate”.

„Vorbesc despre trecutul meu pentru că vreau să mă protejez de greșelile pe care le-am făcut”, a mai spus artista, explicând că învață în permanență să nu se închidă în ea atunci când trece prin momente dificile.

„Îmi lipsește să fiu vulnerabilă și deschisă cu oamenii. Dacă mă cunoști, știi cum iubesc eu. Iubesc atât de mult că uneori este rușinos, dar voi iubi pentru toată viața. Este o trăsătură pe care vreau să o păstrez, însă nu este totul numai lapte și miere, așa cum se spune”, a mai scris artista, potrivit Page Six.

Confrom sursei citate, artista a șters videoclipul la doar o oră după ce l-a postat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel