Biscuiți cu fulgi de ovăz, fără ouă: o rețetă rapidă și ușoară

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Biscuiți cu fulgi de ovăz, fără ouă, o rețetă rapidă și ușoară. Sursa - Pexels
Biscuiți cu fulgi de ovăz, fără ouă, o rețetă rapidă și ușoară. Sursa - Pexels

Dacă nu ai făină în cămară, dar vrei totuși să creezi ceva delicios, fursecurile cu fulgi de ovăz sunt răspunsul potrivit.

Aceste fursecuri sunt delicioase, pot fi consumate la micul dejun sau ca și o gustare în timpul  zilei. Cu dulceață, cremă de alune sau brânză acești biscuiți vor avea u gust perfect.

Ingrediente de care aveți nevoie:

250 ml lapte,

1 lingură de ulei de măsline,

280 gr de ovăz măcinat,

praf de sare.

Prăjitură de ciocolată, cu făină integrală și fără ouă: un desert sățios și delicios

Va dura doar câteva minute pentru a face acest deliciu crocant. 

 

Biscuiți cu fulgi de ovăz, fără ouă: o rețetă rapidă și ușoară. Preparare

 

Puneți cele 280 de grame de ovăz măcinat într-un castron mare. Apoi adăugați laptele încălzit anterior. În acest fel, ovăzul va absorbi laptele cald.

Apoi, adăugați praful de sare și uleiul de măsline. Amestecați cu o lingură de lemn și puneți vasul la congelator pentru aproximativ 10 minute.

 

Brioșe pufoase cu ricotta: un desert cu adevărat spectaculos, cu care îți vei surprinde prietenii

 

Scoateți aluatul din congelator și puneți-l pe  o suprafață de lucru. Tot ce trebuie să faceți acum este să luați cu mâna câte puțin aluat și să formai biscuiții. Scufundați fiecare biscuit într-un castron mic, plin cu fulgi de ovăz măcinați.

La final așezați biscuiții pe o vată de copt, acoperită cu hârtie de pergament.  Introduceți tava în cuptorul încins și coaceți biscuiții până capătă   o culoare aurie.

Clătite fără ouă, fără lapte și fără unt: un desert delicios, preferat de cei care țin la siluetă

Acum nu mai rămâne decât să-i serviți alături de o ceașcă de cafea. Poftă bună!

 

Înghețată cremoasă cu cafea: doar 3 ingrediente pentru un desert proaspăt și dulce



Înghețată cremoasă cu cafea. Aveți nevoie de trei ingrediente pentru acest desert, care are un gust dulce, amar și proaspăt, în același timp.

Ceea ce aveți nevoie după masa de prânz sau cină este un desert delicios. Azi vă învățăm cum să faceți înghețată, fără a avea nevoie de un aparat special.

Și dacă aveți în casă ingredientele potrivite și o puteți rapid și ușor. Să  vedem cum se prepară și care sunt ingredientele necesare pentru acest desert delicios, care este gata în câteva minute.

 

Ingredientele necesare:

 400 g de smântână lichidă,

180 ml lapte condensat,

2-3 lingurițe de cafea instant,

cacao și boabe de cafea pentru decor.

 

Modul de preparare

 

Mai întâi,  bateți cele 300 ml de smântână, lăsând 100 ml deoparte. Nu trebuie să bateți smântâna până se întărește: ea trebuie să rămână mai moale. În acest moment, turnați cele 100 de ml de smântâna, lăsate deoparte, într-o cratiță și încălziți-o bine. Adăugați apoi 2-3 lingurițe de cafea solubilă. Amestecați până când cafeaua de dizolvă.

Combinați smântâna bătută cu amestecul de smântână cu  cafea  și amestecați totul bine. Adăugați și laptele condensat. Acum alegeți cupele preferate, dar puteți folosi și  pahare din hârtie.

Iată a venit momentul mult așteptat: să umpleți paharele. Lăsați-le la congelator până se solidifică compoziția, cel puțin 4 ore. Ornați cupele de înghețată chiar înainte de a le servi. Folosiți cacao și boabe de cafea, dar este bună și ciocolata rasă. Poftă bună!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel