Billy Ray Cyrus își acuză fosta soție că l-a izolat de familie și dezvăluie noi detalii despre relația cu fiicele sale

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Billy Ray Cyrus a acuzat-o pe soția sa, Firerose, că a desfășurat o "campanie" pentru a-l izola de familia sa.

Cântărețul hitului "Achy Breaky Heart", care a cerut divorțul de Firerose după șapte luni de căsnicie în luna mai, a făcut aceste acuzații în documente juridice suplimentare depuse luni.

"De când reclamantul a depus plângerea inițială, a descoperit că pârâta a desfășurat o campanie pentru a-l izola pe reclamant de familia sa," se arată în noua plângere obținută de E! News. "Reclamantul a descoperit că pârâta, fără ca acesta să știe, a blocat cel puțin una dintre fiicele sale, împiedicând-o să îl contacteze prin telefon sau alte dispozitive electronice."

Billy Ray Cyrus, în vârstă de 62 de ani, are împreună cu fosta sa soție, Tish Cyrus, două fiice, Miley Cyrus, de 31 de ani, și Noah Cyrus, de 24 de ani. De asemenea, el este tatăl adoptiv al fiicei lui Tish, Brandi Cyrus, de 37 de ani, și are trei fii.

În ultimii ani, au circulat zvonuri despre o posibilă înstrăinare între Billy Ray și familia sa, zvonuri alimentate de Miley când nu și-a menționat tatăl în discursul său de acceptare a premiului Grammy din februarie.

Într-un interviu recent acordat emisiunii lui David Letterman de pe Netflix, "My Next Guest Needs No Introduction," interpreta hitului "Flowers" a evitat o întrebare despre zvonurile de înstrăinare. Totuși, ea a recunoscut că și-a moștenit "narcisismul" și "părul grozav" de la tatăl ei, starul country.

Când a fost întrebată dacă Billy Ray a fost eroul ei, Miley a răspuns: "Sincer, mama mea este eroina mea. Tatăl meu... Sunt recunoscătoare pentru, în primul rând, genele lui. Tatăl meu are un păr grozav, iar eu am moștenit asta."

În noile documente depuse, Billy Ray a mai susținut că Firerose, pe numele real Johanna Rose Hodges, a mințit în legătură cu numele ei de familie și cu faptul că a mai fost căsătorită de două ori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel