Billy Ray Cyrus îi adresează un bilet de dragoste lui Miley Cyrus pe fondul dușmăniei în familie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Billy Ray Cyrus a transmis un mesaj de dragoste către fiica sa Miley Cyrus în mijlocul zvonurilor despre presupusa lor despărțire.

Cântărețul de muzică country, în vârstă de 62 de ani, și-a petrecut 30 de ani alături de Tish Finley, 57 de ani, înainte de a divorța anul trecut. De atunci, amândoi și-au refăcut viața alături de alte persoane.

Recent, au apărut speculații că Miley, în vârstă de 31 de ani, a ales să fie de partea mamei sale după separare, observație alimentată și de absența tatălui ei dintr-un discurs de acceptare la o ceremonie de premiere la începutul acestui an.

Însă, vineri, Billy a folosit Instagram-ul pentru a transmite un mesaj de afecțiune către fiica sa. A postat o fotografie din trecut în care apare legănând-o pe Miley când aceasta era mică, însoțită de un poem scris de mână, cu versuri care evocă un sentiment de conexiune și dragoste părintească: „Să spunem că (a existat) un războinic/ Un cavaler strălucitor în armură, Și prințesa pe care o iubea/ Împreună au împărțit lumina”.

Într-o postare plină de afecțiune, Billy și-a lăudat fiica, rememorând un moment deosebit din viața lor. El a scris: „Una dintre cele mai frumoase amintiri din viața mea: @cma Fest, pe vremea când era Fan Fair. Aceștia suntem @mileycyrus și cu mine, înconjurați de mii de fani incredibili la bâlci".

Cântărețul de la "Achy Breaky Heart" a adăugat: „A doua zi, cineva mi-a înmânat această fotografie și am scris acest poem chiar atunci, în autobuz”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel