Billy Ray Cyrus cere divorțul de cea de-a treia soție după doar șapte luni

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Billy Ray Cyrus a depus cererea de divorț de soția sa de șapte luni, cântăreața pop Firerose.

Cunoscut pentru hitul său „Achy Breaky Heart”, cântărețul în vârstă de 62 de ani s-a căsătorit cu Firerose, pe numele real Johanna Rose Hodges, în octombrie anul trecut, după o logodnă de 14 luni.

Acum, cuplul s-a despărțit, iar actele de divorț au fost depuse discret luna trecută.

Potrivit TMZ, Billy Ray Cyrus a invocat „diferențe ireconciliabile” și „comportament marital nepotrivit” ca motive pentru a solicita încetarea căsătoriei.

Potrivit raportului, câștigătorul premiului Grammy cere și anularea căsătoriei „pe motiv de fraudă”. De asemenea, i-a impus lui Firerose un termen limită de 24 mai pentru a părăsi locuința, oferindu-i 500 de dolari (390 de lire sterline) pe noapte pentru o locuință temporară, „pe o perioadă de zece zile”.

Vestea despărțirii vine la exact două luni după ce Firerose a postat un omagiu emoționant pentru Billy pe pagina ei de Instagram, împărtășind fotografii din ziua nunții lor și scriind: „Acum 6 luni m-am căsătorit cu acest bărbat. Viața nu este întotdeauna ușoară... dar cu siguranță ajută când soțul tău este și cel mai bun prieten al tău. Îți mulțumesc, Doamne!”

Deși vedeta pop australiană încă se referă la ea însăși ca Firerose Cyrus pe rețelele sociale, ea nu își mai urmărește soțul pe Instagram. Billy Ray Cyrus, de asemenea, a dat unfollow lui Firerose, ultima dată făcând referire la ea în postările sale la sfârșitul lunii aprilie.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel