Billie Eilish „și-a pierdut toți prietenii” când a găsit faima

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Billie Eilish, Facebook
Sursa: Billie Eilish, Facebook

Billie Eilish a dezvăluit că „și-a pierdut toți prietenii” odată cu ascensiunea sa la celebritate.

Cântăreața de 22 de ani a mărturisit că majoritatea prieteniilor sale s-au destrămat după ce a devenit faimoasă la vârsta de 14 ani datorită piesei "Ocean Eyes". În timp ce cea mai bună prietenă a sa, Zoe, a rămas alături de ea, singurele alte persoane cu care își petrecea timpul erau angajații ei.

„Mi-am pierdut toți prietenii când am devenit celebră”, a spus ea în podcastul „Miss Me?” al lui Lily Allen și Miquita Oliver. „Dintr-o dată am devenit faimoasă și nu mai puteam relaționa cu nimeni. A fost greu. A fost foarte greu.”

„Și apoi a fost ziua mea de naștere de 20 de ani și îmi amintesc că mă uitam în jurul camerei și vedeam doar oameni pe care îi angajasem. Toți erau cu cel puțin 15 ani mai în vârstă decât mine.”

După ce unul dintre angajații ei a demisionat și a încetat să mai comunice cu ea, Billie a realizat că pentru acea persoană era doar „un loc de muncă”. Drept urmare, acum îi este greu să fie prietenă cu persoanele cu care lucrează „pentru că mă tem foarte mult de pierderi și am multe probleme legate de abandon”.

Interpreta hit-ului "Lunch" a continuat, povestind că anul trecut s-a reîntâlnit cu mulți dintre vechii ei prieteni și că acum are „atât de mulți” prieteni.

„Acum am o echipă! Aș putea să plâng de bucurie. A fost cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat”, a mărturisit ea.

În altă parte a interviului, cântăreața premiată cu Oscar a recunoscut că a fost „ghosted” de cineva în decembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel