Billie Eilish a vorbit despre cum a primit ghost

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Billie Eilish
Sursa: captură Youtube Billie Eilish

"Nu am mai auzit niciodată de el. Niciodată. Nu-mi venea să cred", a dezvăluit cântăreața, în timp ce vorbea despre experiența «nebună» a ghosting-ului ei.

Chiar și Billie Eilish are povești de groază legate de întâlniri.

În cel mai recent episod al podcastului BBC "Miss Me?", Eilish, în vârstă de 22 de ani, a povestit gazdelor Lily Allen și Miquita Oliver că „a fost cu siguranță părăsită”.

"Am avut o experiență de ghosting nebună care s-a întâmplat chiar în decembrie anul trecut. A fost incredibil", a spus Eilish, care a avut de-a lungul anilor relații discrete cu rapperul Brandon «Q» Adams, actorul Matthew Tyler Vorce și Jesse Rutherford, solistul trupei The Neighbourhood.

„Probabil cea mai nebună experiență de acest fel pe care am avut-o vreodată”, a spus artista hit-ului „What Was I Made For?” către Allen și Oliver.

"Am ajuns să mă întreb: 'Ai murit? La propriu, ai murit?'", a glumit Eilish, adăugând: "Era cineva pe care îl cunoșteam de ani de zile și cu care aveam un plan, discutam la telefon, am stabilit o întâlnire, am dat adresa mea, trebuia să fie acolo la ora 3 - nu am mai auzit de el niciodată. Nu mi-a venit să cred".

„Mi-am spus: «Ce om patetic. Ce micuț omuleț»", a continuat cântăreața premiată cu Oscar. „A fost literalmente de necrezut. Până în ziua de azi, nu mi-a mai trimis niciodată un mesaj."

„Am văzut că se întâlnea cu cineva”, le-a spus Eilish gazdelor. „Și am fost ca și cum, «Oh». Nu știam că oamenii încă mai fac asta. Chiar nu știam că oamenii fac asta."

Comentariile lui Eilish vin după ce a declarat pentru Rolling Stone, într-un fragment inedit din recentul ei articol de copertă, că este încă în relații de prietenie cu fostul ei iubit, rockerul Jesse Rutherford, în vârstă de 32 de ani.

„Este unul dintre oamenii mei preferați din lume”, a spus ea pentru publicație.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel