Beyonce dezvăluie vedetele de pe albumul Cowboy Carter

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Beyonce a recrutat un lot de vedete pentru apariții pe noul ei album 'Cowboy Carter'.

Superstarul pop a făcut prima ei incursiune în muzica country cu acest album - care a fost lansat vineri (29.03.24) - și a adus legendele country Dolly Parton și Willie Nelson pentru a apărea. Beyonce a înregistrat un cover al piesei clasice a lui Dolly, 'Jolene', cu versuri rescrise, iar albumul conține un interludiu al legendei country însăși, care face referire atât la Jolene, cât și la Becky - numele unei rivale în dragoste care apare în piesa 'Sorry' din 'Lemonade' a lui Beyonce.

În interludiu, Dolly spune: "Hei, domnișoară Honey B, sunt Dolly P. Știi, golanca aia cu părul frumos despre care ai cântat mi-a amintit de cineva pe care am cunoscut-o atunci. Cu excepția faptului că ea are șuvițe de păr castaniu aprins. Binecuvântată fie-i inima. Doar un păr de altă culoare, dar doare la fel de tare."

Willie Nelson poate fi ascultat pe două piese - 'Smoke Hour Willie Nelson' și 'Smoke Hour II' - în timp ce pe disc mai apar ca invitați Miley Cyrus, care cântă pe 'II Most Wanted', și Post Malone, care se alătură lui Beyonce pentru 'Levii's Jeans'.

Beyonce o include și pe Linda Martell - care a fost prima femeie de culoare care a cântat la Grand Ole Opry în 1969 -, precum și artiști country de culoare, printre care Rhiannon Giddens, Tanner Adell și Willie Jones.

Dolly, în vârstă de 78 de ani, a lăsat să se înțeleagă anterior că megastarul în vârstă de 42 de ani se gândește să lanseze o versiune a cântecului său etern pentru albumul - care reprezintă partea a doua a proiectului său "Renaissance".

Vorbind pentru Knox News, Dolly a spus despre zvonurile că au înregistrat un duet pentru album: "Ei bine, cred că a făcut-o! Cred că a înregistrat 'Jolene' și cred că va fi probabil pe albumul ei country, ceea ce mă încântă foarte mult. Eu o iubesc! Este o fată frumoasă și o cântăreață grozavă"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel