Beyonce - 22 de zile de dietă și 20 kg în minus

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 18 sep 2023, 10:15 | Categorie: Știri
Beyonce - 22 de zile de dietă și 20 kg în minus
Beyonce - 22 de zile de dietă și 20 kg în minus

Regimul de slăbire al celebrei cântărețe a stârnit controverse și a fost supus criticilor experților în nutriție. Asociația Britanică de Nutriție a avertizat că acest regim poate fi potențial periculos. Dar care sunt principalele aspecte ale acestei diete extreme?

După nașterea gemenilor, Beyoncé a simțit că trebuie să facă eforturi pentru a reveni la silueta ei dinaintea sarcinii. La acel moment, vedeta cântărea peste 100 de kilograme, ceea ce a determinat-o să adopte un regim de slăbire cu scopul de a pierde peste 20 de kilograme. Beyoncé a optat pentru o dietă complet vegană care a durat 22 de zile, constând în principal dintr-o varietate de preparate bazate pe legume și... cam atât.

„Pentru a-mi îndeplini scopul, mă limitez la a nu mai consuma pâine, carbohidrați, zahăr, lactate, carne, pește, alcool și… mi-e foame!!”, a dezvăluit vedeta. Pe cât de strictă a fost dieta, pe atât de eficientă s-a dovedit a fi. Cum astfel, când n-a mai rămas mai nimic de mâncat, nu?

Nutriționistul Daniel O'Shaughnessy a vorbit pe elnacional.cat despre cât de periculos este acest regim de slăbire din cauza „deficiențelor nutriționale”. Dieta constă în numai 1.400 de calorii asimilate zilnic, ceea ce este extrem de puțin pentru cei mai mulți dintre noi.

Dacă experții trag un semnal de alarmă asupra dietelor celebrităților, Beyoncé se laudă cu planul alimentar pe care l-a urmat când a început pregătirea pentru spectacolul susținut la festivalul Coachella, în 2018. Ea le-a vorbit celor 19 milioane de fani online ai ei despre beneficiile obținute la finalul dietei controversate.

Beyoncé și antrenorul ei, Marco Borges, au explicat detaliile stricte ale dietei pe care cântăreața a urmat-o pentru a slăbi 20 de kilograme. Beyoncé a mâncat predominant legume pe tot parcursul zilei și a alocat câteva ore zilnic pentru antrenamente intense.

Planul alimentar a fost inițial conceput pentru 44 de zile, dar Beyoncé a avut doar 22 de zile la dispoziție pentru a se pregăti pentru un eveniment important. Deși dieta poate părea acum o amintire pentru ea, vedeta a reușit să-și mențină silueta suplă în anii care au urmat după nașterea gemenilor.

În plus, Beyoncé și Marco Borges au transformat această dietă celebră într-o oportunitate financiară, oferind abonamente pentru "Dieta de 22 de zile" la prețuri de 18 dolari pe lună sau 130 de dolari pe an. Acest abonament oferă "acces la toate rețetele care promovează un stil de viață sănătos printr-un plan nutrițional optim".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience