Beyoncé dezvăluie titlul viitorului album country

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Beyoncé a fost distinsă cu premiul Innovator Award la ediția 2024 a iHeartRadio Music Awards
Beyoncé a fost distinsă cu premiul Innovator Award la ediția 2024 a iHeartRadio Music Awards

Beyoncé a dezvăluit titlul viitorului său album country.

Icoana muzicală a dezvăluit marți că viitorul ei album country se numește Cowboy Carter.

Beyoncé a dezvăluit titlul mult-așteptatului album pe site-ul său oficial, iar pe pagina de pornire a site-ului apare o șa de cal cu o eșarfă roșie, albă și albastră pe care scrie "Country Carter".

Interpreta și-a surprins fanii în februarie prin lansarea a două single-uri de pe viitorul album, Texas Hold 'Em și 16 Carriages.

Texas Hold 'Em a ajuns pe primul loc atât în topurile din Marea Britanie, cât și în cele din Statele Unite, fiind pentru prima dată din 2003 când cântăreața a avut simultan un hit în topurile de pe ambele părți ale Atlanticului.

Beyoncé a intrat, de asemenea, în istorie, devenind prima femeie care a ajuns în fruntea clasamentelor Hot Country Songs și Hot R&B/Hip-Hop Songs de când acestea au început în 1958.

Pe pagina de merchandise a site-ului său, cântăreața Crazy In Love a dezvăluit patru CD-uri în ediție limitată cu coperte diferite și patru versiuni de vinil în culorile roșu, alb, albastru și negru.

Viitoarea lansare a albumului Cowboy Carter vine la doi ani de la lansarea albumului 2022 al lui Beyoncé, Renaissance. La vremea respectivă, creatoarea hitului Single Ladies a dezvăluit că Renaissance va fi prima parte a unui "proiect în trei acte".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel