Beyoncé cucerește inimile fanilor cu albumul său country „Cowboy Carter”, dominând topurile de vânzări din America

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Ultimul album al lui Beyoncé, intitulat "Cowboy Carter", a ocupat locul întâi în clasamentul "Billboard 200" din SUA și în topul genului country, marcând o premieră pentru o artistă de culoare.

Conform site-ului Billboard, care urmează să-și publice clasamentul detaliat luni, "Cowboy Carter" este al optulea album din cariera lui Beyoncé care ajunge pe primul loc în vânzări.

Albumul a înregistrat vânzări echivalente cu 407.000 de exemplare în săptămâna încheiată pe 4 aprilie, marcând cea mai bună performanță din 2024 și cea mai bună performanță de la lansarea albumului "1989 (Taylor's Version)" al altui megastar, Taylor Swift, care a vândut 1,6 milioane de albume începând cu 11 noiembrie 2023.

Anunţată pe 11 februarie în plin Super Bowl, finala campionatului american de fotbal, "Cowboy Carter" este un puternic omagiu adus starului mondial al muzicii pop şi R&B cu rădăcini afro-americane în ţară.

În 27 de piese, albumul, al doilea act al trilogiei sale muzicale "Renaissance", pune accentul pe dance, soul şi hip-hop şi a fost foarte apreciat de critici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel