Bette Midler și Barbra Streisand conduc reacțiile celebrităților la dezbaterea Trump-Biden

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Bette Midler și Barbra Streisand au fost în fruntea reacțiilor celebrităților la prima dezbatere prezidențială dintre Donald Trump și Joe Biden din această săptămână, înaintea alegerilor federale americane.

Divele, împreună cu alți artiști, și-au folosit platformele de social media pentru a-și exprima opiniile. Bette Midler, în vârstă de 78 de ani, a postat pe X/Twitter înainte de confruntare: "Toți prietenii mei își iau acum medicamentele pentru tensiunea arterială, pregătindu-se pentru dezbatere. Mă întreb câte ecrane TV vor fi sparte în seara asta?"

Pe măsură ce dezbaterea televizată a progresat, Midler a comentat remarcile lui Donald Trump, în vârstă de 78 de ani, scriind: "Doamne, modul în care minte acest nenorocit. Este pur și simplu uimitor" și "Fiecare cuvânt din gura lui este o minciună. Fiecare cuvânt."

Între timp, Barbra, în vârstă de 82 de ani, a susținut că dezbaterea a avut prea puțin de-a face cu guvernarea, scriind: "Dezbaterile nu sunt guvernare. Ele sunt despre teatru televizat. Biden este priceput la guvernare. Are experiență și a realizat multe".

Scriitorul de groază Stephen King, în vârstă de 76 de ani, a criticat vehement dezbaterea Trump-Biden, considerând că aceasta a degradat politica americană. Pe Twitter, King a scris: "NOAPTEA DEZBATERII ÎN AMERICA! Doamne Dumnezeule! Televiziunile împachetează asta ca pe un divertisment, ca pe un meci de box, și vând democrația. Este o rușine."

Actorul din "Star Wars", Mark Hamill, în vârstă de 72 de ani, a avut așteptări scăzute înainte de dezbatere. "Am așteptări scăzute de la această dezbatere, având în vedere că ultima dată punctul culminant a fost 'Vrei să taci, omule?!'", a scris el pe Twitter.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel