Bebe Rexha susține că ar putea "dărâma" industria muzicală

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Bebe Rexha afirmă că ar putea "dărâma o mare parte" a industriei muzicale.

Într-o serie de postări distribuite marți pe X/Twitter, cântăreața a sugerat că există aspecte ascunse în industria muzicală pe care le-ar putea dezvălui.

"Aș putea da jos o mare parte din această industrie. Sunt frustrată. Am fost subminată", a scris Bebe. "Am fost tăcută pentru mult timp."

"Nu am văzut semnele, chiar dacă oamenii le aduceau constant în discuție și erau atât de evidente", a continuat artista de 34 de ani. "Și când am vorbit, am fost redusă la tăcere și pedepsită de această industrie. Lucrurile trebuie să se schimbe sau voi dezvălui toate adevărurile mele. Cele bune, cele rele și cele urâte."

În secțiunea de comentarii, un fan a remarcat că Bebe Rexha nu a fost inițial creditată ca artist pe piesa "Hey Mama" a lui David Guetta din 2015, deși a co-scris piesa și a înregistrat refrenul și backing vocals.

"Nimeni nu ar trebui să fie iertat pentru momentul în care ți-au scos numele din 'Hey Mama'," a scris fanul.

Bebe a răspuns: "Dragostea mea, asta? În comparație cu toate celelalte lucruri despre care nu știi? Asta e un joc de copii."

Cântăreața piesei "I'm Good" a fost apoi acuzată că a distribuit postarea pentru a-și promova noul cântec "I'm The Drama", lansat duminică.

Un utilizator de pe X a scris: "Să faci asta în timpul promovării noului single 'I'm The Drama' este momentul perfect - marketing sau nu!" La aceasta, Bebe Rexha a răspuns: "Marketing? Nu am buget pentru asta. SUNT SATURATĂ."

Cântăreața a revenit ulterior pe X pentru a recunoaște că "se simțea fără speranță".

"Acest lucru nu vine doar din furie. Este tristețe. Stau în camera mea de hotel din Londra, plângându-mi ochii," a scris ea. "M-am simțit fără speranță pentru cea mai lungă perioadă de timp. M-am plimbat mult prin acest oraș și m-am întâlnit cu fanii, iar ei chiar au aprins ceva în mine."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel