Bebe Rexha se confruntă cu incidente pe scenă: Un spectator a aruncat cu un obiect către artistă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

La concertul său de la Titletown Summer Fun Days Showcase din Green Bay, Wisconsin, pe 1 iunie, Bebe Rexha a fost nevoită să gestioneze un alt incident pe scenă atunci când un spectator a aruncat un obiect în direcția ei. Cu toate acestea, artista a scăpat nevătămată de această dată, dar a fost nevoită să ia măsuri împotriva persoanei implicate.

Filmările realizate de fani și distribuite pe platforma TikTok arată momentul în care Bebe Rexha reacționează prompt, cerând evacuarea spectatorului care a provocat incidentul.

„Afară, afară. Sau, dacă vrei să mă lovești în față, i-am pus să depună plângere împotriva celuilalt tip. Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc, așa că, hai, aruncă”, a spus artista, adăugând apoi că glumea pentru a calma situația: „Nu vă invit să faceți asta, vă rog, a fost doar o glumă”.

Potrivit raportului publicat de The Mirror, concertul a fost întrerupt de două ori din cauza obiectelor aruncate pe scenă, iar aproximativ zece persoane au fost escortate afară în timpul spectacolului.

Nu este prima dată când Bebe Rexha se confruntă cu un incident de acest fel. În urmă cu aproape un an, pe 18 iunie 2023, în timpul unui concert la The Rooftop at Pier 17 din New York City, artista a fost lovită în față și rănită grav. Un spectator, Nicolas Malvagna, a aruncat un telefon care a lovit-o pe cântăreață în frunte, provocându-i o rană deschisă la sprânceană care a necesitat cusături. Ulterior, Malvagna a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv agresiune și hărțuire.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel