Băutura pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Băutura pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață
Băutura pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață

Marilyn Monroe, emblemă a frumuseții și eleganței, era celebră pentru modul în care își gestiona viața și ritualurile de înfrumusețare. Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale ei era băutura pe care o savura în fiecare dimineață, o simplă combinație de lapte și ou. Această băutură nu doar îi oferea un început de zi revigorant, ci și aducea beneficii uimitoare pentru sănătate.

Ingrediente necesare pentru prepararea acestei băuturi extrem de sănătoase

- 1 ou crud, proaspăt și de înaltă calitate

- 1 pahar de lapte proaspăt

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale combinației de lapte cu ou crud

Această băutură pe care o consuma Marilyn Monroe în fiecare dimineață are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre cele mai importate, vei vrea și tu să o încerci:

Proteine de calitate: Ouăle sunt surse excelente de proteine de înaltă calitate, esențiale pentru refacerea și dezvoltarea țesuturilor musculare.

Nutrienți esențiali: Ouăle sunt bogate în nutrienți esențiali precum vitamina D, vitamina B12, fier și zinc, susținând sănătatea generală a organismului.

Energie și sătietate: Această băutură furnizează energie durabilă și menține senzația de sațietate, ajutând astfel la gestionarea poftei de mâncare în timpul zilei.

Calcium pentru oase și dinți sănătoși: Laptele este o sursă excelentă de calciu, esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților.

Promovarea sănătății pielii și a părului: Proteinele și nutrienții din această băutură contribuie la menținerea sănătății pielii și la promovarea unui păr strălucitor și puternic.

Aport de antioxidanți: Ouăle conțin antioxidanți, precum luteina și zeaxantina, care sunt benefice pentru sănătatea ochilor.

Cum se prepară

Pentru a pregăti această băutură revitalizantă, trebuie doar să amesteci oul crud și laptele într-un blender până când obții o consistență omogenă. Consumă această băutură dimineața pentru a începe ziua cu energie și vitalitate, urmând exemplul legendarului star de la Hollywood, Marilyn Monroe.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel