Bărbatul bănuit de furtul a 278.000 de lei din maşina Poştei a fost prins. Ce a găsit poliția asupra lui

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Tânărul ar fi furat banii pentru plata pensiilor, care ar fi trebuit să ajungă la un oficiu poştal din Chiajna.

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

"Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, Agerpres.

Potrivit sursei citate, la acest moment bărbatul se află în custodia poliţiştilor din Chitila, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare, pe 1 noiembrie, conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei.

Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate", anunţa IPJ Ilfov.

Citește și:

Mașină în flăcări la Pasajul Unirii: Doi copii și un adult se aflau în automobil. Pompierii au intervenit cu dificultate/ video și foto

Un incendiu a avut loc marți, în interiorul Pasajului Unirii. În mașina cuprinsă de flăcări erau doi copii și un adult, iar pompierii au intervenit cu dificultate, deoarece înălțimea autospecialelor depășește gabaritul maxim admis.

UPDATE 3: Prefectul Capitalei spune că maşina a ars complet.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat marţi că maşina care a luat foc în pasajul Unirii a ars complet, iar evacuarea fumului prin sistemele de ventilaţie va dura probabil în jur de o oră.

"Ventilaţia la pasaj este făcută pentru un trafic normal. În momentul în care ia foc un autovehicul, în interiorul pasajului este normal să fie cantitatea de fum mai mare. Necesită probabil o jumătate de oră, o oră pentru ca tot fumul, care a rezultat de la autoturismul care a ars în întregime, să fie evacuat. Repet, este un incident de trafic, în pasaj s-a întâmplat să ia foc un autoturism", a spus Greblă, potrivit Agerpres.

Nu au fost victime. Toate persoanele au fost evacuate din pasaj, iar în prezent acolo se mai află doar forţele de intervenţie.

Au acţionat mai multe autospeciale de stingere şi SMURD.

În prezent, se evacuează fumul prin sistemele de ventilaţie.

UPDATE 2: Incendiul este lichidat. „E vorba de un incendiu la un autoturism. A dus la inundarea pasajului cu fum. Sunt opt mașini de stingere. La acest moment, incendiul este lichidat. Toate persoanele din tunel au fost evacuate”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

UPDATE 1: În mașina cuprinsă de flăcări se aflau doi copii și un adult.

Citește mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel