Azi e ziua lui Frank Beard! Bateristul a împlinit 75 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Frank Beard este bateristul trupei ZZ Top, o formație de muzică rock americană extrem de populară. Născut pe 11 iunie 1949 în Frankston, Texas, Beard este unul dintre membrii fondatori ai formației, alături de Billy Gibbons (chitară și voce) și Dusty Hill (bas și voce).

ZZ Top este cunoscut pentru sunetul lor distinctiv de blues rock și pentru imaginea lor iconică, caracterizată de barbile lor lungi.

Frank Beard nu poartă barbă, contrar numelui său, ceea ce este o glumă amuzantă în cadrul trupei. El este singurul membru al ZZ Top care nu poartă barbă, iar acest lucru a devenit un aspect recunoscut al identității lor vizuale.

Împreună cu ZZ Top, Beard a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame în 2004. Trupa a avut numeroase hituri de-a lungul anilor, inclusiv "La Grange", "Sharp Dressed Man", "Gimme All Your Lovin'" și multe altele. Frank Beard este cunoscut pentru abilitățile sale de baterist, contribuind la sunetul distinctiv și la succesul trupei de-a lungul decadelor.

În afară de contribuția sa la ZZ Top, Beard a fost implicat și în alte proiecte muzicale și colaborări de-a lungul carierei sale. El este respectat în industria muzicală pentru talentul său și pentru contribuția sa semnificativă la peisajul muzical rock.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel