Avertizare METEO. Revin ninsorile, iarna se întoarce cu geruri năprasnice

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 Martie 2022, 11:25 | Categorie: Știri
Vine iarna siberiană, se anunţă cel mai năprasnic ger din ultimii 20 de ani
Vine iarna siberiană, se anunţă cel mai năprasnic ger din ultimii 20 de ani

Primăvara ne-a amăgit câteva zile, dar iarna nu se lasă păcălită cu una, cu două și revine în forță.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare care vizează precipitaţii predominant sub formă de ninsoare îndeosebi în sudul, centrul şi estul teritoriului, începând de duminică după-amiaza.

Astfel, până marţi la ora 20:00, în urma precipitaţiilor predominant sub formă de ninsoare, local se vor acumula 10...15 l/mp şi se va depune strat de zăpadă.

Potrivit ANM, valorile termice vor continua să scadă, astfel încât, în a doua jumătate a săptămânii viitoare vremea va fi deosebit de rece. 

Vânt și zăpadă

Vremea va fi rece şi în general închisă la Bucureşti în următoarele două zile, temporar vor predomina ninsorile, se vor acumula cantităţi de precipitaţii de 5...10 l/mp şi se va depune strat de zăpadă.

Potrivit prognozei speciale pentru Capitală, publicată duminică de Administraţia Naţională de Meteorologie, vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 2...4 grade, iar cea minimă de -1...0 grade.

Totodată, ANM a emis informare care vizează precipitaţii predominant sub formă de ninsoare îndeosebi în sudul, centrul şi estul teritoriului, începând de duminică după-amiaza şi până marţi seara la ora 20:00.

Citește și Viața acestor zodii se va schimba radical în luna martie

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite