Aurel Pădureanu, devastat de durere după moartea Corneliei Catanga: ”Eu nu mai trăiesc pentru mine!”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga este îngenuncheat de durere, după moartea regretatei artiste.

Aurel Pădureanu nu reușește să-și revină, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață. Bărbatul este devastat de durere și cu greu își vede viața fără cea care i-a fost mereu aproape și l-a susținut necondiționat. Pe 26 ianuarie s-au împlinit 10 luni de când regretata artistă s-a stins din viață, după ce a contractat virusul ucigaș din China.

“Dragii mei, astăzi 26 ianuarie se împlinesc 10 luni de când Cornelia nu mai este lângă mine și Alexandru. Îi simțim lipsa enorm de mult. Și nu există zi sau noapte să nu plângem de focul ei. Ea a fost aerul nostru, inima și viața noastră. Am impresia că și la ora actuală visez. Că nu este adevărat.. Și când mă trezesc dimineața văd cruntul adevăr. De câte ori plec de acasă și mă duc la un eveniment să cânt, o aștept să vină. Vă puteți imagina ce este în sufletul meu. După 34 de ani mergând împreună și întorcându-ne împreună de unde mergeam să cântăm. Când ajung acasă seara vă rog să mă credeți că îmi vine să fug din casă. Dar singurul lucru care mă oprește este Alexandru.

Eu nu mai trăiesc pentru mine. Dar trăiesc pentru Alexandru. Pentru că este motivul meu pentru care trăiesc. Și mă rog la bunul Dumnezeu să mă țină sănătos, ca să pot fi alături de el. Până când va ajunge acolo unde își dorește el și unde Cornelia a lăsat cu gură de moarte ca el să îndeplinească visul. Să ajungă acolo unde merită. Nu doresc la nimeni să treacă prin ceea ce am trecut eu și copilul meu. Chiar dacă am fost uitat de foarte mulți prieteni cu care am colaborat și au mâncat o pâine frumoasă lângă mine și Cornelia, eu nu le doresc rău. Ci din contră, le doresc tot binele din lume, lor și familiile lor. Să aibă liniște sufletească și îndeplinirea tuturor dorințelor. Vă pup, vă iubesc și înclin capul cu mult respect și considerație în fața voastră. Pădureanu”, a postat soțul Catangăi pe rețelele de socializare.

Fiul Corneliei Catanga, devastat de durere la mormântul mamei sale

Băiatul regretatei artistei vine aproape zilnic la mormântul mamei sale, acolo unde i-a făcut un adevărat altar, înconjurat de flori. 

Pe pagina sa de Facebook, tânărul a publicat un mesaj emoţionant şi câteva fotografii din cimitir.

”La mami meu. Fă, zbiet de tine fă. M-ai lăsat pe pământul ăsta printre pungașii ăștia nenorociți fă. Mamă. Lumea zice că sunt mai bine, dar plânge inima în mine fă. Nu mai am nici lacrimi și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău. De tata nu mai zic… ne mângâi fă sufletele să ne ridicăm de la pământ că ne dai semne fă. Nu mai putem de tine. Nu mai pot. Lacrimile nu le mai pot opri”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel