Ashanti și Nelly s-au căsătorit în secret

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Ashanti și Nelly sunt deja căsătoriți.

Cuplul s-a căsătorit pe 27 decembrie 2023, potrivit unor documente obținute de revista People. Documentele arată că mariajul a devenit oficial în St. Louis, care este orașul natal al lui Nelly. Cuplul și-a anunțat logodna anul trecut, dar nu au declarat public că sunt oficial soț și soție.

La începutul acestei săptămâni, Ashanti, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre momentul în care Nelly, în vârstă de 49 de ani, a cerut-o în căsătorie, descriindu-l ca un "moment frumos și intim".

Ea a povestit că purta unul dintre tricourile și boxerii lui când acesta a pus întrebarea, fiind complet surprinsă de cererea în căsătorie.

Cuplul așteaptă primul lor copil împreună la sfârșitul acestui an. În luna mai, cântăreața a împărtășit o postare cu burtica ei de gravidă, pozând alături de rapper.

"Această Zi a Mamei a fost atât de specială", a scris ea. "Să avem familiile noastre împreună, în timp ce suntem pe cale să ne îmbarcăm într-o călătorie atât de incredibilă, a fost uimitor. Le doresc tuturor mamelor uimitoare și viitoarelor mame o frumoasă Zi a Mamei!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel