Ariana Grande spune că "era o altă persoană" înainte de a se împrieteni cu Cynthia Erivo în Wicked

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Ariana Grande
Sursa: captură Youtube Ariana Grande

"Ea este Capricorn și iubește mult, cinstit și corect", a spus Grande despre colega ei de platou.

Cynthia Erivo a Schimbat-o Definitiv pe Ariana Grande

Într-un interviu pe podcastul Podcrushed, Ariana Grande, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că prietenia cu Cynthia Erivo, în vârstă de 37 de ani, pe platoul viitorului film muzical "Wicked" a avut un impact profund asupra ei.

"Era o persoană diferită" înainte de a se împrieteni cu Erivo, a spus Grande. "Sper că am învățat multe unul de la celălalt, dar eu am învățat atât de mult ca persoană de la ea," a adăugat ea, subliniind influența pozitivă a colegei sale de platou.

Grande, care joacă rolul Glinda, a descris-o pe Erivo, care o interpretează pe Elphaba, ca fiind o persoană care "iubește mult, cinstit și corect," adăugând că aceasta este Capricorn și că iubește cu intensitate și onestitate.

Discutând despre dinamica personajelor lor, Grande a menționat: "Există ceva matur în aceste roluri, unde sunteți atât de diferiți unul de celălalt încât nu știi niciodată cum va decurge când împărtășiți această experiență majoră."

"Oamenii au nevoi și propriul lor proces creativ, și nu știi niciodată - cum va fi sănătatea noastră mentală? A fost, pur și simplu, cea mai simbiotică și frumoasă experiență," a concluzionat Grande.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel