Ariana Grande plănuiește un "mini" turneu pentru a susține albumul Eternal Sunshine

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Ariana Grande
Sursa: captură Youtube Ariana Grande

Ariana Grande, în vârstă de 31 de ani, își propune să organizeze un "mini" turneu pentru a promova noul său album "Eternal Sunshine". Cântăreața încearcă să programeze aceste spectacole între filmările pentru viitoarele filme "Wicked".

În cadrul podcastului "Shut Up Evan", Ariana a declarat: "Și eu încă îmi doresc asta. Ar fi o idee minunată să putem strecura câteva spectacole între cele două filme 'Wicked'... Cred că ar fi o mică mostră de spectacole. Este ceva la care eu și echipa mea lucrăm pentru a găsi opțiuni."

De asemenea, artista hitului "We Can't Be Friends" a dezvăluit că va lansa o ediție deluxe a albumului "Eternal Sunshine", deși fanii vor trebui să aștepte ceva timp pentru a o asculta.

Ariana Grande, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit planurile pentru o ediție deluxe a albumului "Eternal Sunshine", explicând că dorește să ofere fanilor o experiență deosebită.

"Vreau să las albumul să trăiască în această formă actuală încă puțin timp. Vreau să iau timp pentru a realiza viziunea mea pentru această ediție deluxe și să mă asigur că merită așteptarea și este la fel de specială pe cât cred că poate fi," a declarat Ariana.

Ea a continuat: "Am considerat că acest album a fost perfect așa cum era, și încă mai simt asta într-o oarecare măsură. Cu timpul, am fost inspirată să scriu mai multe cântece și am fost atrasă de ideea de a face această ediție deluxe. Am multe idei și simt că este ceva ce trebuie să fac."

Întârzierea lansării ediției deluxe se datorează angajamentului său față de rolul Glinda în filmele "Wicked". Ariana a spus despre data lansării: "Voi lăsa să fie o surpriză, dar nu aș spune că va fi foarte curând. Încerc să coordonez totul cu filmările pentru 'Wicked', pentru că vreau să mă dedic complet atunci când va veni momentul să schimb viteza. Lucrez constant la asta și voi avea mai multe informații despre lansare în curând."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel