Ariana Grande expune adevărul șocant din spatele showbiz-ului pentru copii

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

„O mulțime de oameni nu au sprijinul de care au nevoie pentru a trece prin performanța la un asemenea nivel la o vârstă atât de fragedă”, a spus Grande în emisiunea 'Podcrushed'

Ariana Grande a vorbit despre experiențele sale ca actor copil la Nickelodeon, fiind prezentată în emisiunea "Quiet on Set" de la Investigation Discovery, care explorează latura întunecată a televiziunii pentru copii.

Vedeta din Wicked, în vârstă de 30 de ani, a discutat despre trecutul ei ca actor la Nickelodeon și despre reacțiile la documentarul revelator, în cadrul podcastului "Podcrushed", găzduit de Penn Badgley, lansat miercuri, 12 iunie. Grande a jucat în serialele "Victorious" și "Sam & Cat", ambele create de Dan Schneider, un subiect central în "Quiet on Set".

Docuseria a examinat culturile toxice din emisiunile de televiziune pentru copii din anii 1990 și 2000, inclusiv multe dintre serialele produse de Schneider, precum "All That", "The Amanda Show" și "Zoey 101". Foști actori, scenariști și membri ai echipei de la Nickelodeon au detaliat abuzurile sexuale, hărțuirea și discriminarea rasială care ar fi avut loc în culisele acestor emisiuni de succes.

„Mulți oameni nu beneficiază de sprijinul necesar pentru a cânta la un nivel atât de înalt la o vârstă fragedă și pentru a face față unor experiențe devastatoare despre care au vorbit cei care au avut curajul să iasă în față”, a declarat câștigătoarea premiului Grammy.

„Cred că mediul trebuie să fie mai sigur pentru copiii care joacă, și că ar trebui să existe terapeuți și ca părinților să li se permită să fie prezenți oriunde doresc”, a continuat ea, subliniind că părinții ar trebui să aibă acces nu doar pe platourile de filmare pentru copii.

„Cred că, indiferent dacă cineva vrea să joace, să facă muzică sau să se implice în orice altă activitate la un nivel de expunere ridicat, fie la televizor, fie cu o mare casă de discuri, toate acestea ar trebui să fie stipulate în contract”, a adăugat Grande.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel