Ariana Grande divorțează de Dalton Gomez

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande divorțează de Dalton Gomez
Ariana Grande divorțează de Dalton Gomez

După o căsnicie de doi ani, Ariana Grande și Dalton Gomez decid să divorțeze, iar unele surse speculează că decizia lor de a merge pe căi separate a fost influențată de constatarea că relația lor nu funcționează după pandemia de coronavirus.

Conform informațiilor furnizate de Daily Mail, în timpul pandemiei de coronavirus, Ariana Grande și Dalton Gomez au avut o relație foarte apropiată, petrecând timp împreună în carantină. Cu toate acestea, odată ce restricțiile impuse de Covid-19 au fost ridicate, diferențele dintre cei doi au devenit evidente.

Mai mult de atât, surse apropiate celor doi au explicat că aceștia au fost șocați că vestea privind separarea s-a aflat atât de târziu, la aproape două luni.

Ariana Grande și Dalton Gomez erau căsătoriți din mai 2021

Cântăreața și Dalton Gomez au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie 2020 și s-au căsătorit în mai anul 2021. În martie 2020, o sursă a declarat pentru revista People că Grande și Gomez s-au întâlnit din ianuarie a acelui an, iar o persoană din apropiată a dezvăluia că se aflau în carantină unul cu celălalt în primele zile ale pandemiei.

„Ariana stă acasă cu prietenii. Ea este foarte serioasă cu privire la măsurile impuse de Covid și a fost cu același grup de oameni de zile întregi. Unul dintre oamenii cu care se află în acest moment este Dalton, au stat de câteva luni. Ariana nu vrea să facă o altă relație publică, așa că încearcă să o păstreze pentru ea, dar pare foarte mulțumită de asta”, a spus sursa la acea vreme.

Cei doi s-a logodit în decembrie 2020 și s-a căsătorit în mai 2021, având o nuntă intimă în Montecito, California. „S-au căsătorit. A fost o petrecere mică și intimă, mai puțin de 20 de persoane. Atmosfera a fost plină de fericire și dragoste. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericiți”, a confirmat reprezentantul Arianei Grande în exclusivitate pentru People.

„Atât Ari, cât și Dalton iubesc Montecito. Ei petrec mult timp acolo. Pare firesc să se căsătorească în frumoasa și istorica casă a lui Ari”, a declarat o sursă pentru PEOPLE la acea vreme.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel