Anna Lesko, sfat pentru femei. Cum să ții un bărbat lângă tine: Altfel l-ai pierdut

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram @Anna Lesko
Foto: Instagram @Anna Lesko

Anna Lesko a dezvăluit rețeta succesului în cuplu.

Anna Lesko s-a iubit timp de opt ani cu DJ Vinnie, însă în 2019 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă în urma relației lor a rămas Adam, fiul lor. După separare, micuțul a rămas în grija artistei.

Ei bine, la cei 44 de ani și după o astfel de despărțire, Anna Lesko spune că a găsit rețeta succesului într-o relație. 

Invitată în podcastului lui Horia Brenciu, "Lucuri simple", Anna Lesko le-a transmis un mesaj tuturor femeilor și spune că atunci când vor să comunice cu bărbatul din viața lor trebuie să transmită mesajul etapizat pentru ca el să înțeleagă.

"Trebuie să fii foarte, foarte concisă când livrezi un mesaj partenerului dacă nu vrei să obții un nu subliniat", susține Anna Lesko.

"Selectează-ți înainte mesajul și ideile pe care dorești să i le transmiți. Asta dacă tu vrei să îi spui ceva lui și îți dorești să te asculte până la capăt. Pentru asta trebuie să fii foarte scurtă în ceea ce vrei să spui, la obiect pentru că altfel l-ai pierdut.

Pentru că după aia o să începi să ai relația aia da, da, așa e, da, da. Pentru că tu îi zici lui după, a doua zi, vezi că nu a făcut, și asta se întâmplă pentru că el nu a percutat ceea ce i-ai spus. Totul se întâmplă pentru că tu nu ai fost scurtă și la obiect în ceea ce ai dorit să îi comunici.

O altă variantă este să trunchiezi discuția: astăzi un pic, mâine un pic îi zici și tot așa. Atunci el o să fie la capacitate maximă pentru momentul acela, astfel că v-a reține cât trebuie. Asta îți spun din propria experiență, sincer", a declarat Anna Lesko în cadrul podcastului.

Vezi și: Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok și Instagram la 7 ani. Suma e enormă, doar pe o singură postare. Aproape îl ajunge pe Cătălin Măruță

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel