Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok și Instagram la 7 ani. Suma e enormă, doar pe o singură postare. Aproape îl ajunge pe Cătălin Măruță

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Eva Măruță
Foto: Instagram Eva Măruță

Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok și Instagram. Sumele sunt enorme doar pe o singură postare.

Eva Măruță este probabil cel mai cunoscut și îndrăgit copil de vedetă din România, asta pentru că părinții ei, Andra și Cătălin Măruță nu s-au ferit să o lase în lumina reflectoarelor încă de mică și chiar o susțin cât pot de mult în această direcție. 

Ei bine, Eva Măruță reușește de cele mai multe ori să fure din strălucirea părinților ei, fiind de multe ori cerută de fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde cea mică face furori.

La doar 7 ani, Eva Măruță produce conținut pe platformele de socializare, în special pe TikTok, platforma iubită de toți copiii și tinerii, acolo unde este foarte apreciată de urmăritorii săi.

Evident, la fel ca fiecare vedetă sau creator de conținut, și Eva Măruță câștigă din aceste postări. 

Câți bani câștigă Eva Măruță pentru o simplă postare?

În prezent, Eva Măruță are peste 409.000 de urmăritori și 4.7 milioane de aprecieri pe contul oficial de TikTok. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează videoclipuri amuzante alături de familia ei, dar și momente în care-l tachinează pe Cătălin Măruță, acesta fiind principalul lucru care a atras simpatia utilizatorilor.

Conform programului care măsoară potențialul câștigurilor celor prezenți în mediul online, Eva Măruță ar putea câștiga între 246 - 411 de dolari dintr-o postare pe platformă.

Cătălin Măruță, care are peste 817,000 de urmăritori pe TikTok ar câștigă între 491 - 818 dolari pe o singură postare.

În schimb, Andra, care are peste 2 milioane de urmăritori pe TikTok, ar câștiga între 1,015 - 1.692 dolari pe o singură postare.

Pe de altă parte, David Măruță, care nu apare atât de mult în lumina reflectoarelor, ar câștiga din TikTok între 116 - 194 dolari.

Revenind la Eva Măruță, TikTok-ul nu este singura sursă din care ar câștigă bani la doar 7 ani. Pe Instagram, pe o singură postare, Eva Măruță ar primi între 1.107 - 1.846 dolari.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel