Andreea Raicu, despre despărțirea de Tudor Chirilă și Cristi Chivu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Andreea Raicu, despre despărțirea de Tudor Chirilă și Cristi Chivu
Andreea Raicu, despre despărțirea de Tudor Chirilă și Cristi Chivu

Andreea Raicu a devenit cunoscută pentru prezentarea unor emisiuni importante de divertisment, precum Big Brother și Megastar. Vedeta și Tudor Chirilă au format un cuplu mai mulți ani, însă în 2008, artistul a anunțat despărțirea de fosta prezentatoare TV.

În 2008, după aproape 5 ani de relație, Andreea și Tudor au decis să încheie relația lor, fără să ofere explicații cu privire la motive. Tudor Chirilă a scris pe blogul său, la acea vreme: „Este public. Andreea și cu mine am ales să ne despărțim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”.

„Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?”, a fost întrebarea cu numărul 16, adresată de Denise Rifai, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzat difuzată la Kanal D.

„Până să-l cunosc pe Tudor și să l-am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche (n.r.: trupa din care face parte Tudor Chirilă). Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche.

A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el (n.r.: cu Tudor Chirilă) și am ascultat, dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă.

Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată. Au fost relații tumultuoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară”, a răspuns Andreea Raicu.

Andreea Raicu a povestit și despre despărțirea de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Andreea Raicu. Răspunsul invitatei a venit prompt în emisiunea „40 de întrebări”, la Kanal D.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a fost răspunsul oferit de Andreea Raicu. Andreea Raicu și fostul fotbalist, acum antrenor la Inter Primavera, s-au întâlnit pe vremea când el avea 22 de ani, iar șatena 25.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel