Andreea Raicu, alimentul la care a renunțat pentru o siluetă demnă de invidiat: „Forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă”

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andreea Raicu, sursa foto Instagram
Andreea Raicu, sursa foto Instagram

Andreea Raicu se bucură de o frumusețe aparte și de un corp fără imperfecțiuni, la 44 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de vis. 

Andreea Raicu este adesea întrebată de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare cum se menține într-o formă fizică de invidiat și care sunt secretele ei. Vedeta le-a dezvăluit alimentul la care a renunțat pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat. 


Andreea Raicu a dezvăluit că face mult port și este atentă mereu la alimentele pe care le consumă. Vedeta vrea să aibă o siluetă de vis încă mulți ani de acum înainte. 


„Gena bună contribuie doar în pro­porţie de 20% la un aspect fi­zic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii, deși eu cred că in­fluenţa ei este cu mult mai mare. Dar, în acelaşi timp, cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă re­fer doar la ali­mentaţie”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru formula-as.ro.


Andreea Raicu a renunțat la zahăr, lactate, gluten și carnea o consumă foarte rar.


„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez…”, a povestit ea în același interviu.


Andreea Raicu spune că nu are grijă doar de corpul ei, ci și de mintea și liniștea interioară. Momentele petrecute cu ea, în liniște sunt cele care o ajută să își păstreze un echilibru interior. 


„Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor. Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. Ce pui în interiorul tău se vede imediat şi la ex­te­rior. De-asta oamenii care trăiesc într-un stres con­tinuu, care sunt mereu triști şi îşi reprimă emoţiile, arată întotdeauna încruntați, întunecați şi încordați…”, a adăugat vedeta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel