Andrea Compagno şi Darius Olaru, de la FCSB, nu vor mai juca în 2022. Verdictul medicilor: E o minune că trăiţi

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Darius Olaru şi Andrea Compagno, de la FCSB, s-au accidentat reciproc încă din al treilea minut al meciului cu Chindia Târgovişte, câştigat de roş-albaştri cu 2-0. 

Cei doi s-au dat cap în cap şi nu au mai putut continua partida. 

"Din păcate pentru fanii roș-albaștrilor, cei doi nu vor mai juca anul acesta. Accidentările sunt foarte foarte serioase. În principal Olaru. Olaru arată groaznic din ce am vorbit cu oamenii de acolo.

Și să vă aduc informații proaspete direct de la sursă. Primele cuvinte ale medicilor au sunat ceva de genul ‘Este o minune că trăiți!’ Este incredibil ce se putea întâmpla și la ce tragedie se putea ajunge. Cei doi nu vor juca 100% în FCSB – CFR Cluj, de joi.

Nu se știe dacă va juca Târnovanu după ce s-a accidentat săptămâna trecută, iar locul său a fost luat aseară de Andrei Vlad, dar informațiile FANATIK spun că Andrea Compagno și Darius Olaru au fost aproape de o tragedie.

Sunt informații provenite de la sursă de acolo și mediciile le-au spus ‘E o minune că trăiți!’, atât de grave au fost cele două accidentări”, a spus Cristi Coste, jurnalist Fanatik

Andrei Vlad anunţă că vrea să plece de la FCSB în iarnă 

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB-ului la meciul cu Chindia, dar dă de înţeles că vrea să schimbe echipa în iarnă. 

”A fost un meci dificil, o echipă bună, pe un teren dificil. Sunt fericit că am câștigat și că am luat cele trei puncte. Nu am ce să fac. M-am pregătit, m-am antrenat bine și mi-am așteptat rândul. Am intrat azi și am făcut un meci bun, asta e cel mai important. Fane (n.red. Târnovanu) a suferit o entorsă, nu știu să dau detalii.

A trebuit să fiu pregatit să intru. Nu am de ce să am trac, am jucat multe meciuri, am trecut peste acea perioadă. Trebuie să ne adaptăm la teren și să luăm decizii. A fost greu să jucăm, dar nu am avut încotro.

Clar că îmi doresc să joc cât mai mult. E important să iau o decizie cât mai bună. În pauza de iarnă mă voi gândi ce voi face în cariera mea în continuare. O sa vină pauza și voi lua o decizie. Sunt pregătit și pentru meciul cu CFR Cluj.

Nu am nicio informație (n.red. despre cât va lipsi Târnovanu). Dacă e nevoie de mine, voi răspunde prezent. Nu erau probleme foarte mari în apărare. Am făcut un meci bun în apărare. Băieții au jucat simplu. Suntem pe podium, dar trebuie să luăm meci cu meci, pas cu pas”, a declarat Andrei Vlad la finalul meciului, conform Digisport.

Cum a glumit Mihai Pintilii după meci 

”Băieții au demonstrat și pe un teren aproape impracticabil, foarte greu a fost. Băieții au arătat caracter. Voiai să luăm gol? S-a jucat simplu, nu trebuia să riscăm, Vlad trebuia să joace doar cu minge simplă.

Andrei Vlad e un portar foarte bun, are încrederea noastră, i-a venit șansa, trebuie să joace, de asta e la Steaua (n.r. FCSB). Să apere amândoi la fel de bine și bag doi în poartă dacă e nevoie.

Cu CFR, normal că ne gândim la victorie, abordăm toate meciurile la victorie, ca să fim acolo sus, asta vor și băieții, simt că pot câștiga.

Nu avem să demonstrăm ceva CFR-ului, nu ne gândim la nicio revanșă. Din ce știu, nu cred, sunt șanse mici (n.r. să joace Ștefan Târnovanu cu CFR)”, a transmis Mihai Pintilii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel