Andie MacDowell se mândrește cu părul ei grizonat. Motivul pentru care a încetat să își mai ascundă firele albe: „Este ca și cum mi-aș fi dat jos o mască”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andie MacDowell, foto Instagram
Andie MacDowell, foto Instagram

La 63 de ani, actrița Andie MacDowell a renunțat să își mai vopsească părul și spune că se simte extraordinar cu noul ei look. 

Actrița Andie MacDowell, în vârstă de 63 de ani, și-a dezvăluit noul look la începutul acestui an. Este ceva neobișnuit pentru lumea show-biz-ului să vadă o vedetă cu părul grizonat, în condițiile în care moda dictează tot felul de look-uri tinerești și cât mai extravagante. Actrița spune că este important să-ți accepți vârsta și să te simți bine în pielea ta. 

"Cred că este tare să accepți locul în care te afli în viață și să nu-ți fie teamă", a declarat vedeta pentru InStyle. "Asta este exact ceea ce fac eu. Pășesc direct acolo unde sunt, fără rușine, și mă simt bine", a mai spus ea.

MacDowell a noul look natural la începutul acestui an, dar a atras atenția lumii arătându-și cu mândrie șuvițele gri pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2021, în iulie. "A fost foarte important pentru mine, deoarece transformarea mea m-a ajutat să îmi accept sinele meu autentic, adevărat", a continuat ea.

Până în acel moment, MacDowell își vopsise părul - dar în cele din urmă a ajuns la un punct în care nu a mai dorit să facă asta, în ciuda faptului că managerii ei i-au spus să nu-și dezvăluie părul grizonat. "Vârsta de pe fața mea, pentru mine, nu se mai potrivea. Simt cumva că arăt mai tânără pentru că arată mai natural", a declarat ea pentru Vogue la acea vreme. "Am spus: "Cred că vă înșelați și voi fi mai puternică dacă voi îmbrățișa ceea ce sunt acum".

Citește și: Gwyneth Paltrow, la un pas de moarte, în timpul unei operații: „A fost o nebunie - aproape am murit”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell)


"Mă simt mai bine așa. Sincer, este epuizant să trebuiască să fii ceva ce nu mai ești", a declarat actrița într-un interviu pentru revista Interview Magazine. "În cele din urmă, am zis: "Știi ce? Nu mai sunt tânără. Și sunt de acord cu asta'".


Actrița spune că urăște să i se spună că își îmbrățișează culoarea naturală a părului. "Urăsc cuvântul "îmbrățișare", pentru că întotdeauna sună ca și cum ar trebui să accepți ceva, iar eu nu mă simt așa", a continuat MacDowell. "Suntem frumoase la orice vârstă și glorioase în felul nostru și avem atât de multe de oferit. Mă simt mult mai confortabil. Este ca și cum mi-aș fi dat jos o mască sau ceva de genul acesta".

Acum, actrița se concentrează să își păstreze părul cât mai fericit și mai sănătos posibil. "Îmi pun găleți de balsam pe păr. Nici măcar nu folosesc șampon, lucru pe care nu l-aș sugera nimănui care nu are părul creț", a declarat ea pentru InStyle.

"Nu poți fi tânără pentru totdeauna, dar poți fi considerată mereu frumoasă, la modă și plină de farmec", a mai spus actrița. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel