Anca Serea, despre terapia care o ajută să scape de problemele de sănătate: „Medicamentos nu mai funcționa nimic”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Anca Serea, sursa instagram
Anca Serea, sursa instagram

Anca Serea a dezvăluit la ce terapie a apelat pentru a scăpa de unele probleme de sănătate cuj care se confruntă. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Mamă a șase copii, bruneta este un exemplu pentru multe femei din România, deoarece reușește eroic să fie prezentă în viața copiilor, dar să se ocupe și de cariera ei profesională. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate. Recent, soția lui Adrian Sînă a dezvăluit la ce terapie a apelat pentru a scăpa de anumite probleme de sănătate, unde medicamentele nu și-au făcut efectul. 

Această terapie o ajută pe vedetă să combată oboseala,  epuizarea fizică și chiar psihică. Mai exact, Anca Serea a apelat la acupunctură și pare că această metodă a dat deja rezultate.

Oarecum sunt mai ok cu sănătatea. Pentru că am descoperit un acupuncturist care îmi face foarte mult bine și doar datorită lui sunt mai bine. Altfel, iar am avut o cădere de-aia, recent, înainte de Crăciun. Sper să fim cu toții sănătoși, asta îmi doresc! Eu acum fac acupunctură pentru că medicamentos nu mai funcționa nimic. Ei mă suspectau de un fel de burnout și mi-au zis să pun stop la tot', a spus ea pentru Ciao.ro.

Anca Serea, despre transformările din viața ei

Anca Serea este o femeie puternică. Are o carieră de succes și o familie numeroasă. Frumoasa vedetă este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să se mențină în formă, deși a trecut prin aceste sarcini.  În cadrul unui interviu recent, Anca Serea  a dezvăluit ce înălțime și câte kilograme are.

Bruneta susţine că moşteneşte de la mama sa gene foarte bune, iar datorită lor nu a trecut prin transformări foarte mari. În acelaşi timp, Anca Serea a mărturisit că pune accentul pe o alimentație corectă și odihnă. Soția lui Adi Sînă le-a mărturisit fanilor că are 58 de kilograme la o înălțime de 1,77 m.

„Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună”, a declarat ea.

Totodată, Anca Serea a mărturisit că iubirea pe care o primește de la cei din jur este lucru cel mai de preț care o ajută să fie în cea mai bună formă a ei.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia. Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile”, a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel