Anamaria Prodan, după ce a aflat că ar exista filme compromițătoare cu soțul ei: Pentru mine este cumplit

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a reacționat după ce a aflat că ar exista filme compromițătoare cu soțul ei.

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce aflat că ar exista filme compromițătoare cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, scrie realitateasportivă.net.

„Este ca un ciocan în moalele capului pentru mine și copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: Sunt șocată

Impresara se declară șocată de faptul că ar exista filme compromițătoare cu Laurențiu Reghecampf.

„Pentru mine este cumplit. Am trăit lângă acest om o viață. Am construit amândoi cât nimeni nu a reușit în zeci de ani! Am construit un imperiu de vis! Am pus cărămidă lângă cărămidă la succesul lui Laurentiu Reghecampf. Sunt siderată când mă sunați, când citesc presa de azi. Sunt stupefiată să văd așa ceva.

Declarațiile patronului Craiovei ale celor din staff! Este ca un ciocan în moalele capului pentru mine și copiii mei. Îmi pare atât de rău pentru el. Avem un băiat împreună care l a divinizat și îl divinizează în sufletul lui, și două fete pe care le a crescut și care îl iubesc la nebunie…

Sunt șocată! Nu este acesta soțul meu despre care scrieți dumneavoastră! Reghe alături de mine era respectat, adulat, eu nu am permis ședințe foto penibile! Eu am știut ca a greșit cumplit mergând pe la emisiuni mondene! Dacă trăiam alte vremuri, probabil era jihad în secunda asta… pentru că noi l-am apărat ca nimeni pe pământ. Vedem cine este azi lângă el să-l apere. Sunt fără cuvinte.

"Eu, Anamaria Prodan, încă soția lui Reghecampf, am să mă ridic și am să pedepsesc"

Îi văd pe toți cum râd de el… cum se bucură… nu știu și nu pot sa mi explic cum a ajuns aici… sper să fie speculații, să fie minciuni cu filmele compromițătoare! Sper să nu existe filme cu el în situații jenante. Noi cei de acasă ne rugăm să se trezească urgent să arate cine este! El este Reghecampf! Este numărul 1 in mintea și sufletul nostru!

Ne îndârjim sa rămână așa forever! Să nu uitați însă ceva: cei ce l-au batjocorit punându-l cu zâmbetul pe buze să meargă pe la emisiuni mondene sa se maimuțărească și să facă ședințe foto jenante vor plăti cumplit dacă nu se dovedesc acuzațiile împotriva lui!

Eu, Anamaria Prodan, încă soția lui Reghecampf, am să mă ridic și am să pedepsesc ca nimeni alta pe pământ pe fiecare dintre cei care au aruncat cu noroi în încă soțul meu și tatăl copilului meu. Ne dorim și ne rugăm să nu fie nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Este jenant. Și-a distrus munca”

Recent, Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract. Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta, care, de acum, este liber de contract.

 Laurențiu Reghecampf a început colaborarea cu Universitatea Craiova în luna iulie 2021, timp în care a obținut 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu a ratat momentul și a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa fostului ei partener, subliniind faptul că problemele profesionale acestuia au la bază lipsa „liniștii”. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel