Anamaria Prodan, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Este jenant. Și-a distrus munca”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a avut o primă reacție, după ce Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract de muncă.

Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract. Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta, care, de acum, este liber de contract.

 Laurențiu Reghecampf a început colaborarea cu Universitatea Craiova în luna iulie 2021, timp în care a obținut 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport.

Anunțul oficial făcut de Universitatea Craiova


Anunțul oficial al întreruperii de contract a fost făcut chiar de Universitatea Craiova, pe pagina personală de Facebook, însă nu este menționat nimic despre motivul plecării. 

Printre posibilele nume care se vehiculează că îi pot lua locul lui Reghecampf se numără Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care sunt liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit contractul la FC Volungtari, potrivit DigiSport. 

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Anamaria Prodan, reacție acidă: Și-a distrus munca în ultimii ani

Anamaria Prodan nu a ratat momentul și a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa fostului ei partener, subliniind faptul că problemele profesionale acestuia au la bază lipsa „liniștii”. 


”Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel