Amy Winehouse "Tears Dry On Their Own", filmare inedită făcută publică

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Regretata Amy Winehouse
Regretata Amy Winehouse

Un nou videoclip cu versuri pentru clasicul single "Tears Dry On Their Own", cel mai recent dintr-o serie de videoclipuri care celebrează geniul lui Amy Winehouse, este acum disponibil online.

Utilizând imagini nou descoperite din filmările originale, "Tears Dry On Their Own" a fost cel de-al patrulea single extras de pe cel de-al doilea album al lui Amy, "Back to Black", o capodoperă. Filmat pe străzile și în motelurile din Los Angeles, videoclipul a fost regizat de celebrul regizor/fotograf David LaChapelle și dezvăluie imagini inedite care surprind momente sincere și intime în care Amy se distrează cu echipa de filmare între filmările oficiale.

Videoclipul este lansat în limbile locale: Engleză, franceză, spaniolă și portugheză braziliană, și va fi difuzat cu câteva zile înainte de lansarea foarte așteptatului film "BACK TO BLACK", regizat de Sam Taylor Johnson.

Albumul oficial al coloanei sonore care însoțește albumul, "Back To Black Songs From The Original Motion Picture", conține înregistrări originale de la debutul extrem de influent al lui Amy, "Frank" și capodopera "Back To Black" și include, de asemenea, o piesă nouă, "Song for Amy", cântată de Nick Cave.

Pe album vor fi incluse și alte cântece ale unor artiști care au fost o sursă de inspirație pentru Amy, The Shangri-Las, Billie Holiday, Minnie Riperton, Dinah Washington și Sarah Vaughan, ale căror voci apar în momente cheie din film.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel