Amsterdam avertizează fanii lui Taylor Swift asupra riscului de amenzi

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Primăria din Amsterdam a avertizat fanii lui Taylor Swift că riscă amenzi dacă își petrec noaptea în apropierea locației unde mega-vedeta americană va concerta începând de joi, informează AFP.

"Nu aveţi voie să campaţi sau să petreceţi noaptea în spaţiul public din apropierea Johan Cruyff ArenA", unde urmează să aibă loc concertele, au subliniat autorităţile locale din Amsterdam într-un comunicat difuzat luni seara, avertizând că vor fi aplicate amenzi contravenienţilor.

În timpul primei etape europene a acestui turneu mondial, la Paris, în mai, fanii şi-au instalat tabăra în faţa sălii de spectacole cu două zile înainte de concert, în speranţa de a ajunge cât mai aproape de idolul lor.

Desemnată persoana anului 2023 de revista Time, Taylor Swift susţine trei concerte sold-out în capitala olandeză, joi, vineri şi sâmbătă, în cadrul turneului său mondial care a doborât recorduri.

"Nu veniţi la ArenA decât dacă mergeţi la concert", a precizat Mick Werkendam, responsabil cu gestionarea mulţimilor în cadrul primăriei. "Acoperişul ArenA este închis. Deci nu veţi auzi şi nu veţi vedea nimic din Taylor Swift şi din concert", a adăugat Werkendam.

Cel de-al şaselea turneu al artistei, supranumit "The Eras Tour", a început în martie 2023 în Statele Unite şi a străbătut apoi continentul american, Asia şi Australia.Turneul se va încheia în Canada, în luna decembrie.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel