Alice Cooper anunță turneul "Too Close For Comfort" în Marea Britanie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Alice Cooper va susține un turneu în Marea Britanie în luna octombrie, alături de Primal Scream și Sex Pistol Glen Matlock.

Icoana rock în vârstă de 76 de ani a anunțat primul său turneu în Marea Britanie din 2022, "Too Close For Comfort Tour", care va începe la Glasgow pe 14 octombrie, înainte de a merge la Birmingham, Manchester, Leeds, și se va încheia cu o pereche de spectacole apropiate și personale la Eventim Apollo din Londra pe 20 și 21 octombrie.

Ca întotdeauna, spectatorii se pot aștepta la "șerpi, ghilotine, monștri și multe altele".

Rockerul de șoc OG - ale cărui clasice includ "Under My Wheels", "I'm Eighteen", "Schools Out", "Poison", "Billion Dollar Babies" și "No More Mr Nice Guy" - invită fanii să experimenteze o privire mai profundă asupra lumii sale cu ajutorul unor ecrane video gigantice care îmbină acțiunea live cu scene preînregistrate.

Cel care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame va fi însoțit de excepționala sa trupă live - formată din Ryan Roxie (chitară), Chuck Garric (bas), Tommy Henrikson (chitară), Glen Sobel (tobe) și Nita Strauss (chitară).

Rockerii scoțieni Primal Scream vor cânta în deschiderea lui Alice la toate concertele, cu excepția celei de la Londra, unde Glen le va lua locul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel