Alex Baldwin admite că i s-ar putea încheia cariera. Actorul susține că nu a apăsat pe trăgaci

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Captură video
Captură video

"Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: 'Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Și apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat", a spus Baldwin.

Alec Baldwin a recunoscut că ar putea ajunge la finalul carierei sale de actor după împușcarea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust, scrie BBC.

”Cineva a pus un glonț într-o armă”

Baldwin a mai spus că "nu a apăsat pe trăgaciul" armei în timpul incidentului din 21 octombrie din New Mexico.

"Cineva a pus un glonț într-o armă", a spus el. "Știu că nu sunt eu".

"Nu știu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu știu cum a ajuns acel glonț în acea armă. Nu știu", a declarat domnul Baldwin în interviul de la ABC, de joi seara.

Actorul a spus că în timpul repetiției din 21 octombrie Hutchins îi dirija fiecare mișcare. "Mă ghida în legătură cu modul în care vrea să țin arma. Am ținut-o acolo unde mi-a spus ea să o țin, și a ajuns să fie îndreptată chiar sub subsuoara ei."

Pentru a obține imaginea, actorul a spus că a trebuit să armeze pistolul - dar nu să tragă cu el.

Este prima dată când Baldwin a vorbit despre incident în fața camerei, cu excepția unui scurt interviu pe care l-a acordat pentru TMZ în octombrie, în încercarea de a opri paparazzi să îl urmărească pe el și familia sa.

Citește și: Jean-Claude Van Damme, mesaj de Ziua României

Cum s-a întâmplat

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la spital după împușcătură, dar a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit înregistrărilor de la tribunal, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, Dave Halls, care nu știa că aceasta conținea muniție reală și a indicat că era descărcată strigând "armă rece".

Halls primise arma de la Hannah Gutierrez-Reed, armurierul de 24 de ani care a lucrat la film.

Avocații doamnei Gutierrez-Reed au declarat că aceasta nu știa de unde "proveneau cartușele cu muniție reală". Această întrebare se află acum în centrul unei anchete a poliției din SUA.

Anchetatorii au obținut deja un mandat de percheziție la sediul unui furnizor de arme, scrie mediafax.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel