Jean-Claude Van Damme, mesaj de Ziua României

radiodcnews Team | Dată: 02 dec 2021, 20:38 | Categorie: Lifestyle
Foto: captură video
Foto: captură video

Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj României, de 1 Decembrie.

Jean-Claude Van Damme a făcut o urare de Ziua a României. Într-un videoclip care începe cu Imnul Național, celebrul actor, aflat într-o mașină alături de doi prieteni, a spus câteva cuvinte pentru români. 

Clipul are aproape 40 de secunde și s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare. 

”Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți! Jean-Claude Van Damme”, a spus actorul, scrie romaniatv.net

După urarea făcută de Jean-Claude Van Damme, cei doi prieteni care se aflau cu el în mașină au transmis și ei ”La Mulți Ani” țării noastre. 

Celebrul actor, aproape de români

În luna iulie a acestui an, actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Imaginile au fost transmise LIVE pe Facebook, iar în autoturism alături de el se aflau mai multe persoane.

Celebrul actor s-a aflat din nou în România, el pozându-se alături de Chef Hadad în cursul serii de marți. 

„Românii sunt niște oameni foarte dulci, dar nu sunt nicicum o nație norocoasă”, spunea Van Damme în 2010, în timp ce se afla în România la o filmare.

De atunci și până acum, actorul a fost de mai multe ori în România, potrivit Știrile PRO TV.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele - VIDEO

 

Jean-Claude Van Damme, filmat cu Dani Mocanu

Actorul Jean Claude Van Damme apare într-un filmuleț alături de cântărețul Dani Mocanu, care îi cântă acestuia.

După ce Jean Claude Van Damme a apărut alături de mai mulți români într-o mașină în care asculta manele, un alt filmuleț s-a viralizat. De data aceasta, marele actor apare alături de Dani Mocanu care îi cântă o melodie.

„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, i-a cântat Mocanu.

Vezi clipul video aici!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience