Al doilea concert al lui Nicki Minaj la Amsterdam a fost anulat în urma unei arestări

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj

Cel de-al doilea concert al lui Nicki Minaj din Amsterdam a fost anulat în urma arestării sale în Olanda săptămâna trecută.

Rapperița Starships a început etapa europeană a turneului său Pink Friday 2 World Tour la Ziggo Dome din Olanda, pe 23 mai, și urma să revină pentru un al doilea spectacol duminică, 2 iunie.

Cu toate acestea, promotorul olandez Mojo a anunțat pe site-ul său că acest concert nu va mai avea loc „din cauza evenimentelor de săptămâna trecută”, când Nicki Minaj a fost arestată la aeroport pe 25 mai, fiind suspectată de tentativă de export de droguri.

Un purtător de cuvânt al poliției militare olandeze a declarat pentru BBC News că dosarul împotriva lui Nicki a fost închis și că nu vor lua nicio măsură împotriva ei dacă se va întoarce în Olanda.

Artista, în vârstă de 41 de ani, a fost reținută de autorități după ce acestea ar fi găsit marijuana în bagajul ei. Ea a fost amendată cu 350 de euro (380 de dolari) și eliberată câteva ore mai târziu, dar nu cu suficient timp pentru a ajunge la spectacolul ei din Manchester, Anglia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel