Aici sunt cei mai fanatici suporteri. Și-a aruncat proteza pe pista stadionului: ”I-am dat-o lui Petkovic, ca să joace mai bine”. Este un mare fan al lui Dinamo

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Un ultras al lui Dinamo Zagreb și-a aruncat proteza de picior, decorată cu simbolurile lui Dinamo.

Derby-ul Croației Dinamo Zagreb - Hajduk Split a adus spectacol atât pe teren (4-1 pentru Dinamo), cât și în tribune, printre suporterii lui Dinamo domnind o mare euforie. 

Fanii s-au încins peste măsură, iar la un moment dat o proteza a ajuns lângă gazonul Maksimir, scrie publicația 24sata.

Ultrașii Bad Blue Boys au o faimă care îi precede, clădită în zeci, sute de derby-uri, iar proprietarul protezei aruncate pe pista stadionului o dovedește cu vârf și îndesat.

Acesta este un fan al lui Dinamo și spune că a vrut prin acest gest să-l ajute puțin pe Bruno Petković, atacantul dinamoviștilor. ”I-am aruncat-o lui Bruno Petkovic, ca să joace mai bine”.

Într-un final, gestul ultrașului fără un picior pare că a avut efect, iar Dinamo i-a învins pe cei de la Hajduk cu 4-1 în marele derby al fotbalului croat.

Acest detaliu a fost imediat imortalizat de numeroși fotografi, iar Mislav Oršić a luat mai întâi proteza și a încercat să o returneze, fără succes, fanilor din tribuna de nord a stadionului Maksimir.

Cu toate acestea, proteza a fost returnată proprietarului foarte repede. Este vorba despre un supoter Zagreb și mare fan al lui Dinamo, care s-a lăudat pe rețelele de socializare că și-a dat „sângele pentru culoarea albastră”.

El a adăugat că a aruncat proteza pe teren pentru „a-l ajuta pe Petković să joace mai bine”.

În ultimii ani, am văzut o mulțime de obiecte interesante care au căzut pe teren în timpul meciurilor de fotbal, erau cârje, pantofi de tenis, diverse jucării și chiar ursuleți, dar este prima dată când vedem și o proteză. pe teren.

Cine sunt ultrașii BBB?

Un fost lider al Bad Blue Boys, a fost pe frontul din Ucraina. Denis Scheler a luptat timp de 6 ani în Ucraina și s-a întors în țară în luna martie 2022.

Fost lider al BBB (Bad Blue Boys - ultrașii lui Dinamo Zagreb), Scheler a fost acuzat de Moscova că a organizat plecarea a aproximativ 200 de luptători croați.

Acesta respinge acuzațiile. "Este amuzant. Am crezut că sunt oameni serioși. Pe baza ce informații spune asta? (...) Nu poți aduna 200 de oameni în Croația să protesteze pentru salarii mai mari, darămite pentru orice altceva", a spus Scheler pentru Index.

Luptătorul povestește că, în ultimul an, a fost staționat în zona Kiev. Începutul luptei l-a prins în zona capitalei ucrainene. 

”În martie, când eram la Kiev, bombardamentele de...

Citește mai departe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel