Ai un fermoar rupt? Cu acest truc simplu îl vei putea repara singur în cel mai scurt timp!

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Nina Cuk
Sursa foto: unsplash, autor Nina Cuk

Cu toții am trecut prin această situație: vrei să închizi fermoarul hainei sau al genții, dar fermoarul nu mai funcționează brusc. S-a blocat sau nu îl mai puteți folosi pentru că unul sau mai mulți dinți s-au desprins. Din fericire, există o soluție inteligentă pentru această problemă foarte frecventă.

Când ești pe cale să ieși afară și fermoarul hainei se rupe brusc, tot vei avea nevoie de ceva de îmbrăcat pentru a te proteja de frig. Nu toată lumea își poate permite să își aducă haina la un croitor pentru a o repara. Ai nevoie de o soluție rapidă, iar noi ți-am găsit-o sub forma acestui truc simplu! Ai nevoie doar de un patent.

Urmăriți videoclipul cu instrucțiuni de mai jos pentru a afla cum funcționează!

Alte metode pentru a repara un fermoar rupt

Începe prin a îndeparta cusăturile din capătul inferior al fermoarului. Scoate opritorul metalic din partea inferioară a fermoarului, fără a rupe țesătura. Îndepărtează vechiul glisor și înlocuiește-l cu unul nou. Poziționează dinții fermoarului în canelurile superioare ale noului glisor, împinge-le până jos și apoi trage ușor fermoarul pentru a fii sigur că ai găsit poziția corectă a glisorului pe piesele de fermoar. Nu uita să coși un nou opritor în partea inferioară a celor două piste cu fermoar.

Cum să repari un fermoar blocat cu detergent de rufe

Dacă fermoarul este blocat, poți încerca să remediezi problema aplicând detergent lichid de rufe. Pur și simplu, aplică un strat de detergent pe fermoarul blocat și încearcă să închizi sau să deschizi fermoarul. Detergentul lichid de rufe va funcționa ca un lubrifiant, potrivit tips-and-tricks.co

Scăpați de cămașa șifonată într-un singur minut, fără a folosi fierul de călcat

Sfat simplu

Oricât de atent ați împături și puneți la loc cămășile după ce le spălați, unele cămăși se șifonează ușor. Mai ales cămășile din bumbac se vor încreți rapid. Scoți cămașa din dulap și arată dezordonat! Nu asta îți dorești, bineînțeles. Din fericire, avem un truc util pentru tine, care te va ajuta să-ți aranjezi cămașa în cel mai scurt timp. Tot ce ai nevoie este o sticlă de spray cu apă și un uscător de păr.

Uscător de păr

Poți aplica acest truc chiar și atunci când porți deja tricoul. Folosește sticla cu pulverizator pentru a pulveriza puțină apă pe zona încrețită a cămășii. Apoi, folosește uscătorul de păr pentru a usca în mod corespunzător partea umedă a cămășii. Vei vedea că ridurile vor dispărea imediat. Ușor, nu-i așa?

Folie de aluminiu

Dacă ai timp să scoți fierul de călcat și masa de călcat, avem un alt sfat bun pentru tine. Folosește o folie de aluminiu în timp ce calci! Acest produs de bucătărie la îndemână este ideal pentru a fi folosit atunci când calci și te va asigura că vei termina mult mai repede. Îndepărtați capacul de pe masa de călcat și acoperiți-o cu folie de aluminiu. Apoi puneți capacul la loc și călcați ca de obicei. Folia de aluminiu va reflecta căldura, ceea ce înseamnă, practic, că veți călca ambele părți ale hainelor în același timp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel