Află CUM poți CÂȘTIGA 150.000 de LIRE STERLINE. E foarte SIMPLU

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
"Nașul inteligenței artificiale" își regretă munca și avertizează că "trebuie să ne îngrijorăm"
"Nașul inteligenței artificiale" își regretă munca și avertizează că "trebuie să ne îngrijorăm"

Firma americană Promobot va oferi 150.000 de lire sterline unei persoane cu o față "amabilă și prietenoasă" pentru a fi folosită ca robot-asistent în hoteluri, centre comerciale și aeroporturi încă din 2023

Compania americană Promobot a declarat că este în căutarea unei persoane cu o față "amabilă și prietenoasă" pentru a fi folosită pe un robot-asistent umanoid.

Persoana trebuie să transfere drepturile de utilizare a trăsăturilor sale faciale. Gadgeturile vor funcționa în hoteluri, centre comerciale și aeroporturi până în 2023.

A fost comparat cu serialul SF Black Mirror de pe Netflix și cu filmul Face/Off din 1997, cu John Travolta și Nicolas Cage.

Promobot a declarat: "Un robot cu o nouă înfățișare își va începe activitatea în 2023, iar fața unei persoane selectate va deveni înfățișarea acestui robot".

Acesta a adăugat: "Compania noastră dezvoltă tehnologii în domeniul recunoașterii faciale, precum și al vorbirii, al navigației autonome, al inteligenței artificiale și în alte domenii ale roboticii.

"Din 2019, producem și furnizăm în mod activ roboți umanoizi pe piață. Noii noștri clienți doresc să lanseze un proiect la scară largă și, în acest sens, trebuie să licențieze un nou aspect al robotului pentru a evita întârzierile legale."

Varianta B.1.1.529. Tulpina din sudul Africii determină statele europene să suspende zborurile către regiunea Africii de Sud

Rolul este deschis la candidaturi de la persoane de orice sex și vârstă.

Înseamnă că ai putea avea fața ta pe robotul din aeroporturi, mall-uri și magazine din America de Nord și Orientul Mijlociu.

Creaturile cibernetice ale companiei cu sediul la New York sunt deja folosite în 43 de țări, lucrând într-o gamă largă de roluri, inclusiv promotori și ghizi .

Acest lucru vine după ce o firmă de robotică fără nume a oferit o recompensă de 100.000 de lire sterline unui voluntar pentru utilizarea feței lor în 2019.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel