Adriana Bahmuțeanu, îngenuncheată de durere. Tatăl prezentatoarei TV s-a stins din viață: "Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o"

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram
Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram

Adriana Bahmuțeanu este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente grele, după ce tatăl său s-a stins din viață. Prezentatoarea Tv este cea care a împărtășit vestea tragică cu fanii ei, pe rețelele de socializare. Vedeta a ținut să scrie și câteva cuvinte pentru părintele său trecut în neființă. Aceasta i-a mulțumit pentru toate sfaturile pe care i le-a dat de-a lungul vieții, dar și pentru faptul că a susținut-o necondiționat, chiar daca au mai existat și tensiuni între ei. 

Acum, fosta soție a lui Silviu Prigoană este nevoită să își conducă tatăl pe ultimul drum.

„Aș fi vrut să mai trăiești puțin, să mai stăm de vorbă, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim… Drum lin în Marea Trecere, dragă tată! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiică!!! Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la tine-reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viață! Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!”, a transmis Adriana Bahmuțeanu, pe contul de Facebook.

La scurt timp după ce vedeta a făcut anunțul trist, apropiații, dar și fanii acesteia i-au transmis sute de mesaje de condoleanțe. Printre aceștia se numără și medicul de familie care a avut grijă de tatăl Adrianei Bahmuțeanu, până în utlima clipă.

Condoleanțe Adriana . Din păcate l- am cunoscut pe tatăl tau când era bolnav , dar chiar si când boala pune stăpânire pe un om clasa si bunul simt nu îl părăseasc decat atunci când sufletul pleacă din trup .Despartirea de un parinte este grea .Ce vreau sa îți spun este faptul ca împreuna cu mama ta -dna Petruța și cu sora ta Anca ați făcut tot ce a fost omenește posibil sa îl Îngrijiți. Mai mult de atât nici ca se putea .Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate încercările vieții și pe tatăl tău sa îl odihneasca unde drepții se odihnesc ! , a scris medicul de familie în secțiunea de comentarii. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel