Adrian Despot: Depresia este ca un vierme de care NU scapi niciodată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Adrian Despot: Depresia este ca un vierme de care NU scapi niciodată
Adrian Despot: Depresia este ca un vierme de care NU scapi niciodată

Adi Despot a dezvăluit că se confruntă cu o boală dificilă de gestionat, încă din adolescență. Deși este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cântărețul afirmă că faima a contribuit la agravarea acestei afecțiuni.

Adi Despot, un cântăreț de muzică rock în vârstă de 47 de ani, a fost invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a vorbit despre bătălia sa cu depresia și despre modul în care această afecțiune îl influențează în cariera sa.

În contextul în care tot mai multe celebrități dezvăluie că au experimentat sau se confruntă cu depresie și anxietate, Adi Despot a dezvăluit că el însuși se confruntă cu această afecțiune mentală de mulți ani.

Depresia a început să își facă simțită prezența în viața artistului în timpul anilor de liceu, în clasa a IX-a. Cu toate acestea, lucrurile s-au înrăutățit pe măsură ce a început să experimenteze faima.

„Când am avut prima emisiune în 1995, de a doua zi, oamenii se uitau la mine pe stradă și eu nu eram pregătit pentru lucrul ăsta. Atunci, depresiile și angoasele mele au explodat”, a povestit Adi Despot în emisiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D.

„În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea”, a explicat cântărețul.

Soția sa, Lisa Despot, a fost cea care l-a sprijinit în timpul celor mai dificile perioade. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003 și relația lor a fost un sprijin esențial pentru artist.

„Nu m-am documentat legat de depresie pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea. În sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie de-a lungul timpului sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea, realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată”, a afirmat Adi Despot.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel