Adina Alberts, avertisment pentru Delia care a spus că nu vrea să aibă copii

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia

Adina Alberts are un avertisment pentru Delia care a spus că nu vrea să aibă copii.

 

„Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă. Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie! Delia, mai e încă timp”, a fost mesajul transmis de Adina Alberts.

Delia nu vrea să aibă copii: Ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii

Pe Tiktok, vedeta a spus de ce nu își dorește să aibă urmași.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a zis Delia.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a spus Delia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel