Adele dă peste cap așteptările specialiștilor: Vine la BRIT Awards.” Aștept cu nerăbdare!”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Adele va cânta la BRIT Awards la două săptămâni după și-a amânat spectacolele din Las Vegas, lăsându-și fanii cu ochii în soare.

La două săptămâni după ce le-a spus în lacrimi fanilor că își amână spectacolele din Las Vegas Adele anunță că va cânta pe 8 februarie, la BRIT Awards, unde este nominalizată la patru premii.

„Bună, așa că sunt foarte fericită să anunț că voi cânta la Brits săptămâna viitoare!!”, a scris Adele pe Instagram marți seara, spunând că va apărea și în emisiunea de televiziune „The Graham Norton Show”.

"Și voi veni și eu să-l văd pe Graham pentru a discuta pe canapea! Aștept cu nerăbdare!”, a mai spus artista.

La începutul acestei săptămâni, mai multe ziare britanice au anticipat că Adele, care locuiește în Los Angeles, nu va cânta la BRIT, scrie Reuters.

Adele, care, anul trecut, a spart topurile din întreaga lume cu noul său album, intitulat „30”, este una dintre candidații pentru albumul anului, artistul anului, cântecul anului pentru „Easy On Me” și cel mai bună apariție pop/R&B. Ea a câștigat anterior nouă premii BRIT.

Luna trecută, tânăra de 33 de ani a amânat o serie de concerte din Las Vegas, care urma să înceapă pe 21 ianuarie, deoarece jumătate din echipă avea COVID, dar multă lume a declarat că solicitările exagerate ale artistei au dus la anularea seriei de concerte.

Adele trebuia să înceapă o ședere de trei luni la Hotelul Caesars Palace în ceea ce urma să fie primele ei apariții live din 2017.

Citește și: Adele. Pretențiile de ”divă”, care au anulat 24 de concerte. Nici Mariah Carrey nu cerea asta! Unii fani au pierdut chiar și 26.000 de EURO

Gama premiilor BRIT include, printre alții, și Ed Sheeran, Liam Gallagher și Little Simz.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel