Adele ripostează după incidentele cu obiecte aruncate pe scenă: Te provoc! Îndrăznește să arunci cu ceva în mine

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adele ripostează după incidentele cu obiecte aruncate pe scenă: Te provoc! Îndrăznește să arunci cu ceva în mine
Adele ripostează după incidentele cu obiecte aruncate pe scenă: Te provoc! Îndrăznește să arunci cu ceva în mine

Adele a exprimat dezaprobarea față de recentele incidente în care spectatori aruncă obiecte către muzicieni pe scenă, avertizându-și publicul din Las Vegas că ar "omorî" pe oricine ar încerca asta, conform The Guardian.

În timpul unui spectacol la Caesars Palace din Las Vegas, cântăreața britanică a fost înregistrată ținând în mână un pistol de jucărie, încărcat cu un tricou, adresându-se publicului prezent la rezidența sa "Weekends With Adele". Ea a remarcat că oamenii par să uite de bunul simț în timpul spectacolelor și aruncă diverse obiecte pe scenă, întrebându-i pe cei prezenți: "Ați observat cum oamenii uită de etichetă la spectacole? Aruncă mizerii pe scenă, i-ați văzut?". Apoi, a lansat o provocare, spunând: "Vă provoc! Te provoc să arunci cu ceva în mine și te omor".

La Londra, săptămâna trecută, Pink a întrerupt un spectacol pentru a se adresa unui fan care a aruncat o pungă cu cenușă a mamei sale pe scenă. Ea a întrebat: "Asta e mama ta?" și a exprimat confuzia ei: "Nu știu ce să simt în legătură cu asta."

În aceeași săptămână, în timpul unui spectacol în Idaho, cântăreața americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în față de un obiect. După incident, Ballerini a adresat publicului un mesaj de siguranță, spunând: "Dacă vreodată nu vă simțiți în siguranță, vă rog să anunțați pe cineva din jurul vostru."

Luna trecută, Bebe Rexha a suferit o lovitură în faţă de la un spectator la un concert din New York. Telefonul aruncat a provocat răni la unul dintre ochii ei. Un bărbat de 27 de ani a fost arestat și acuzat ulterior de agresiune.

O zi mai târziu, în timpul unui concert susținut de Ava Max în Los Angeles, o persoană a alergat pe scenă și a lovit-o pe cântăreață în față cu o forță atât de mare încât "i-a zgâriat interiorul ochiului", după cum a menționat ea într-un mesaj pe Twitter.

În anul precedent, Steve Lacy a distrus un iPhone aruncat de un fan pe scenă, iar Lady Gaga a fost atacată de un spectator care a aruncat o păpușă în timpul unui concert în Toronto.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel