Adele, la Oprah: ''Ce bine ar fi fost dacă la şcoală n-aş fi descoperit băieţii şi cineva mi-ar fi spus să fac sport''

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Adele a declarat că nu a fost ''şocată'' de reacţiile pe care le-a primit după scăderea dramatică în greutate

Referitor la reacţiile primite după ce a slăbit, cântăreaţa a declarat că nu am fost şocată şi nici măcar marcată; corpul meu a fost tratat ca un obiect toată cariera mea, i-a spus artista lui Oprah Winfrey, în timpul unui interviu.

Adele a spus că nu şi-a propus să slăbească aproape 45 de kilograme şi că a întotdeauna a avut o atitudine pozitivă faţă de propriul corp.

Cântăreaţa a mai dezvăluit că îi place să ridice greutăţi la sală, adăugând că cea mai mare greutate pe care a ridicat-o prin deadlift a fost de 72 kilograme.

'Sunt şi un boxer foarte bun”

Nu mă laud, dar sunt de fapt o atletă, a spus ea. Sunt şi un boxer foarte bun, am un croşeu de stânga care ar putea ucide, a adăugat artista.

Ce bine ar fi fost dacă la şcoală n-aş fi descoperit băieţii şi cineva mi-ar fi spus să merg şi să fac mai multă educaţie fizică, a completat Adele.

Cântăreaţa britanică Adele va lansa următorul ei album intitulat "30" pe 19 noiembrie, la şase ani după cel mai recent disc al său şi la 15 zile după lansarea primului single extras de pe noul ei material discografic, cântecul "Easy on me", care a avut parte de un debut spectaculos

Citește și: Adele a dezvăluit titlurile pieselor de pe noul ei album și spune CÂND va urca din nou pe scenă

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel